Kürşat Kütükçü
New member
Merhaba turknet Gigafiber kullanıyorum wifi de en yüksek hızı verebilecek router arıyorum bütçe 1000 TL ye kadar olabilir
Varken kullanalım bari ezildik hep düşük hızlarla
Sizin paket eskide mi kalmış?
Ping oranı fibere göre çok yüksek değil mi? Ben denedim de İstanbul'dan Antalya'ya 16ms-17ms ile bağlanıyorum. Garip geldi bana da o yüzden sordum.
Turkcell'in tüm sunucuları İstanbul üzerinden işliyor. O yüzden öyle.
Senelerdir değişmyior. Fiberde ping böyle Antalya için. DSL Gıbır ile İstanbul sunucularına bu pingi atıyorum.
H3600'ü işe şifreni alıp kullanabilirsin biliyorsundur.
bize wifi6 olarak HG8245X6 verdiler bölgeye göre mi değişiyor bu modemler (2 ay önce bağlattım)
Bana ellerinde ilk hg255s ile geldiklerini görünce anında istemiyorum demiştim ve arabadan bunu getirmişlerdi.Bu modem Superonline filosuna katılalı herhalde 1 sene falan oluyor,güzel bir modem fakat 2.4 ağı inanılmaz vasat.Bu gelişen teknolojilerde bunu yadırgamadım artık yavaştan tarih oluyor 2.4 ler fakat 2.4 e hala muhtaçsanız maalesef bu modemin iletimi vasat.5 ghz de hiçbir sıkıntı yok ne kapsama alanında ne hız iletiminde.Ha bir de modem arayüzü Keenetic'ten sonra aşırı basit ve acemice geldi.
Tabii ama hazır modem gelmişken ve bu modem nispeten iyi bir modemken buna gerek duymadım.
Ben bğlantı öncesi sordum hangi cihazı vereceklerini. Ekipler sizi arayacak dediler. Günün sonunda elinde bu dahili ont'li router ile geldiler. Dedim bana ONT+H3600 getirin. Baktılar arabada varmış. Sağolsunlar kendi cihazlarımı kullanmaya devam edebildim.
Çok ilginç geldi. Her müşterinin yükünü İstanbul'a yüklemekte iyi bir şey değil ki. Bazı şehirlere bölmeleri lazım tahminim o yönde. Yalnış mı düşünüyorum.
Vallahi doğru ancak 1000 TL aşağısında var
Konu sahibi, tavsiyemdir. Denediğim, kullandığım ve çok beğendiğim bir ürün