Comnet'in TT altyapısında gigabit kullanıyorum ve hizmet kalitesinden son derece memnunum. Hizmetim gigabit hızında ve genellikle istikrarlı ve hızlı bağlantım var. Özellikle yüksek upload hızı, video yükleyenler, canlı yayın yapanlar ve yoğun internet kullanıcıları için ideal.
Ancak, her hizmette olduğu gibi, Comnet ile de zaman zaman aksilikler yaşanabiliyor. Örneğin, geçtiğimiz haftalarda datacenterlarında yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle 2-3 saatlik bir kesintimiz oldu. Ancak Comnet bu durumu çok hızlı bir şekilde çözdü ve müşterilerine bu rahatsızlıktan dolayı özür olarak 5 gün ücretsiz hizmet tanımladılar. Bu tür durumlar, hizmet sağlayıcınızın müşteri memnuniyetine ne kadar değer verdiğini gösteriyor.
Yeni kullanıcılara bir tavsiye: Comnet'e geçiş yapmayı düşünüyorsanız aşağıdaki referans kodunu kullanabilirsiniz. Böylece, 30 gün boyunca ücretsiz internet hizmeti alabilirsiniz.
Referans kodu: CMT467PZP
Bu kod sayesinde hem siz hem de ben 30 gün ücretsiz internet hizmeti alacağız. Ayrıca, daha sonra kendi referans kodunuzu alıp, paylaşabilir ve ekstra ücretsiz hizmetler kazanabilirsiniz.
Herkese iyi forumlar ve kesintisiz internet kullanımları dilerim.