Rehber Comnet Davet Kodları

ogunparik

New member
CMT276ZKT Comnet geçmek istiyen kullanıcılar için davet kodum üye olurken kullanırsanız 30 gün bedava kazanırsınız CMT276ZKT
EC7136C7-D9C7-4815-A440-193AA5099364.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:

root

Moderator
Moderator
Comnet davet kodlarını artık burada paylaşıyoruz. Forumda kirlilik olmaması için davet linklerimizi/kodlarımızı burada paylaşalım.

leventk1975

New member
Selam arkadaşlar davet kodum: CMT772UGX
Altyapınız iyiyse herhangi bir sıkıntı yok. 19 aydır kullanıyorum. Satın almadan önce kodu kullanmanız gerekir.

CMT772UGX

Stormraiden

New member
Selamlar arkadaşlar,
Türknet'ten geçiş yaptım ve aşırı hızlı bir şekilde geçişimi sağladılar. Arada Twitch ve Youtube yayınlarıda açıyorum. Uploadı aşırı iyi durumda. Yayınlarda ve oyunlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Comnet'e başvuracaksanız referans kodu kullanmanızı tavsiye ederim. Böylece hem siz hem de ben 30 gün ücretsiz internet kazanmış olacağız.
Referans kodu:CMT493PAE

odinodin

New member
Comnet'in TT altyapısında gigabit kullanıyorum ve hizmet kalitesinden son derece memnunum. Hizmetim gigabit hızında ve genellikle istikrarlı ve hızlı bağlantım var. Özellikle yüksek upload hızı, video yükleyenler, canlı yayın yapanlar ve yoğun internet kullanıcıları için ideal.

Ancak, her hizmette olduğu gibi, Comnet ile de zaman zaman aksilikler yaşanabiliyor. Örneğin, geçtiğimiz haftalarda datacenterlarında yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle 2-3 saatlik bir kesintimiz oldu. Ancak Comnet bu durumu çok hızlı bir şekilde çözdü ve müşterilerine bu rahatsızlıktan dolayı özür olarak 5 gün ücretsiz hizmet tanımladılar. Bu tür durumlar, hizmet sağlayıcınızın müşteri memnuniyetine ne kadar değer verdiğini gösteriyor.

Yeni kullanıcılara bir tavsiye: Comnet'e geçiş yapmayı düşünüyorsanız aşağıdaki referans kodunu kullanabilirsiniz. Böylece, 30 gün boyunca ücretsiz internet hizmeti alabilirsiniz.

Referans kodu: CMT467PZP

Bu kod sayesinde hem siz hem de ben 30 gün ücretsiz internet hizmeti alacağız. Ayrıca, daha sonra kendi referans kodunuzu alıp, paylaşabilir ve ekstra ücretsiz hizmetler kazanabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar ve kesintisiz internet kullanımları dilerim.

Sonil92

New member
Merhaba arkadaşlar,
Bir ay ücretsiz internet kazanmak için davet kodunu paylaşmak istedim kodu kayıt olurken kullanabilirsiniz hem siz hem ben bir ay ücretsiz internet kazanacağız!

COMNET DAVET KODU : CMT965UBV

byediqp

New member
Selamlar arkadaşlar,
Türknet'ten geçiş yaptım ve aşırı hızlı bir şekilde geçişimi sağladılar. Arada Twitch ve Youtube yayınlarıda açıyorum. Uploadı aşırı iyi durumda. Yayınlarda ve oyunlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Comnet'e başvuracaksanız referans kodu kullanmanızı tavsiye ederim. Böylece hem siz hem de ben 30 gün ücretsiz internet kazanmış olacağız.
COMNET DAVET KODU : CMT295UER

byediqp

New member
Selamlar arkadaşlar,
Comnet'e başvuracaksanız referans kodu kullanmanızı tavsiye ederim. Böylece hem siz hem de ben 30 gün ücretsiz internet kazanmış olacağız..!
COMNET DAVET KODU : CMT295UER

eminibrahim

New member
Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Güncel indirim kodu: CMT348RWV

Abonelik alırken ödeme kısmında bu kodu yazarsanız 30 gün ücretsiz ekleniyor.

CMT348RWV

ogunparik

New member
selam arkadaşlar comnet hakkında sormak istediğiniz soru varise yardımcı olabilirim davet kodumu kullanırsanız sevinirim
CMT276ZKT 1.5yıldır kullanıyorum
2023-12-01_22h30_38.png

Forum Fiber KAF Panel