Rehber Comnet Davet Kodları

kelpeten

New member
Comnet +45 güne varan ücretsiz kullanmak için kod : CMT384QBQ

Arkadaşlar mevcutta zaten TTNET altyapısını kullanıyorsanız Geçtiğiniz firmanın bir önemi kalmıyor.

Altyapınız sağladığı hız ne ise bütün firmalarda aynı performansı alacaksınız zaten.

1 Haftadır COMNET VDSL kullanıyorum ve aşırı memnunum.
Elbistan'da TTNET Altyapısında, Hız olarak hiç bir sorun yok.
Tabii ki alt yapıya, bölgeye, tesisata, alınan hizmete göre farklılıklar olacaktır.
DAVET KODUMU KULLANIRSANIZ SEVİNİRİM.

Comnet +45 güne varan ücretsiz kullanmak için kod : CMT384QBQ

burcemarte

New member
Comnet'te +30 gün ücretsiz internet kazanmak isteyen kullanıcılar benim davet kodumu kullanabilir, şimdiden hayırlı olsun :) CMT542WMN

brtgvn

New member
Merhaba Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor.
Davet Kodum CMT723DGMEkran görüntüsü 2024-01-04 205013.png

byediqp

New member
Selamlar arkadaşlar,
Türknet'ten geçiş yaptım ve aşırı hızlı bir şekilde geçişimi sağladılar. Arada Twitch ve Youtube yayınlarıda açıyorum. Uploadı aşırı iyi durumda. Yayınlarda ve oyunlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Comnet'e başvuracaksanız referans kodu kullanmanızı tavsiye ederim. Böylece hem siz hem de ben 30 gün ücretsiz internet kazanmış olacağız..!
COMNET DAVET KODU : CMT295UER

Samy

New member
2 yıldır kullanıyorum hem fiyat hemde kalite olarak şuan bölgemde en doğru tercih olduğu için gayet memnunum ve şuraya davet kodu bırakayımda faydalanın CMT563CQS

ferwasd

New member
Hem comnet deneyimimi paylasayim,Hemde davet kodumu8 paylasayim dedim.
bugun sabah 10 gibi comnete basvurdum.Deneme amacli aylik paketini aldim.Belgelerimi islak imzali bir sekilde yukledim.onay islemim 10-15 dk civari surdu.Oglenden sonra 3 gibi ttnet ekibi aradi.Geldiler bagladilar.Ont Modem olarak Nokia Wifi modem olarak TP-Link VX18 Wi-Fi 6 AX1800 kurdular.Hiz mukemmel,Kurulum mukemmel,Bu arada 1000 Mbit paketi kullaniyorum ve senelik paketi alacagim.
Bence 18 ay veya 12 ay paketlere baglanacaginiza on odemeli bu sistem cok daha iyi ve bu kodla 30 gun ekstra veriyor.45 gun uzun vadeli paketlerde sansa veriyor senelik gibi
CMT492HBS bu referans kodumla uye olursaniz hem siz hem ben kazaniyorum.
Desteginiz icin tesekkur ederim.

eminibrahim

New member
Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Güncel indirim kodu: CMT348RWV

Abonelik alırken ödeme kısmında bu kodu yazarsanız 30 gün ücretsiz ekleniyor.

CMT348RWV

turkera91

New member
Davet kodum: CMT522NJE
Dün geçişimi yaptım, 100mbps paketi kullanıyorum. 12 saatte netspeed'den geçişim tamamlandı. Fiber kullananlar için geçiş bakımından harika bir seçim comnet.

burcemarte

New member
Paketinize ek +30 güne kadar hediye sınırsız internet kazanmak için aşağıdaki referans kodunu Comnet'e kayıt olurken kullanın. Kod günceldir. İyi günler dilerim.
REFERANS KODU: CMT542WMN

reproof

New member
CMT963JUF Bu kupon kodu ile başvuru yaptığınızda +45 gün hesabınıza otomatik olarak eklenecektir.
comnet.png

Serhat21

New member
Arkadaşlar Comnet'e geçiş yapacağım davet kodu verebilecek olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Heath Ledger

New member
Arkadaşlar Comnet'e geçiş yapacağım davet kodu verebilecek olan var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri: