Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halihazırda Türknet abonesiyken dün GıbırNet'e geçiş için başvurmuştum. Bugün geçiş sürecim tamamlandı. Geçiş sürecinde herhangi bir problem yaşamadım. 10 dakika kadar internetsiz kaldım diyebilirim. Firma çalışanları da süreç boyunca ilgililerdi. Geçmekte tereddüt ettim ama taahhütsüz olunca ne kaybedebilirim ki diye düşünerek başvurdum. Online siteden abone ol butonuna tıklayarak başvuru oluştururken referans kısmına yazabileceğiniz referans kodum: GD6GL380BF
GIBIRNet’le tanışmak isteyenler için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDİRİM kazanabileceğiniz kod paylaşıyorum. - Referans Kodu: GD6GL380BF
GIBIRNet’in taahhütsüz, kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. - Referans Kodu: GEEGJQD205
buyrun efendim
GIBIRNet’in taahhütsüz, kotasız, sınırsız internet dünyası ile tanışmak ve 1 yıl boyunca her ay 20 TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz.
2 yıl peşin ödedim , o nedenle kafanuz rahat olur.
Arkadaşlar, kenara GIBIRNet’e geçiş kodu bırakıyorum. Geçiş yapmak isteyenler bu kodla 1 yıl boyunca 20 TL indirim kazanabilirler. - Referans Kodu: GAKGJSUW0V
İş yerimde ve evimde kullanıyorum sabit fiyatlı kampanyadan yararlandım uzun süre kullacağım. Bu kodu müşteri temsilcisine vererek Aylık 20 TL indirim kazanırsınız.
İş yerimde ve evimde kullanıyorum sabit fiyatlı kampanyadan yararlandım uzun süre kullacağım. Bu kodu müşteri temsilcisine vererek Aylık 20 TL indirim kazanırsınız.