Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herşeye rağmen oturduğunuz şehirdeki veya yakın bir ildeki alternatif ISS'e (tabi ki çeşitli yerlerde rastlayacağınız değerlendirmeler ışığında) geçmeyi düşünmeniz tavsiye ederim. Özellikle de halen bakır altyapıdan (VDSL) hizmet almaktaysanız.
Bugün Türknetten GıbırNet'e geçişim tamamlandı. Şuan için herhangi bir problem yaşamadım. Altyapım zaten Türk Telekom .Öyle olduğu ve Türknette zaten bir altyapı sorunum olmadığı için fiyat avantajı nedeniyle Gıbır Net'i tercih ettim. Santrale olan uzaklığım 92 metre. Bu nedenle altyapı sorunu yaşamıyorum.
Kablolu ve kablosuz hız testi sonuçları. Kablolu olan daha yüksek değerlere sahip olan tabi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Zamanında övmüştüm. Şimdi de yerme zamanı. Gıbırnet iplerine todtv erişim engeli getirdi. Mesela kendi gıbırnet ip adresim united states olarak görünmekte ve todtv tarafından şuan engelli. Bu nedenle todtvye erişemiyorum. Gıbırnet todtv ile görüşün diyor ama suç kendilerinde ve kabul etmiyorlar. Gıbırnete geçecek arkadaşların dikkatine. Vpn ile istanbul ya da türkiye seçip erişebiliyorsunuz ama vpnsiz erişilmiyor.