Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz?

Hangi İnternet Servis Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    113

emresildir

New member
Türkcell Süperonline Fiber kullanıyorum. Alt yapı eski olmasına rağmen epey memnunum.

Zeldris

New member
Türk Telekom mutluyum ama mutsuzum o nasıl oluyo diye sorarsanız Evimde Vdsl 50 megabit paket var sınırsın bazen 50 üstü alıyorum bazen 30-35 arası bu yönünü sevmiyorum fakat sevdiğim yönü ise Evimdeki Tek ISS olması beni mutlu ediyor

teknohacker

New member
Vodafone net Kullanıyorum 50 mbps iyi tarafı olurda elektirik kesintisi ve altyapida bi sorun olursa internet giderse hemen 1 Ay Geçerli 50 GB internet atması güzel fakat güzel Olmayan tarafı vdsl sadece 50 mb paketinden baska olmamasi yakın zamanda turknet geçmeyi düsünuyurum hızdan dolayi olurda 50 yetmeze diye Şu anki firmam iyi Adamlar işlerini iyi yapıyor statik ip 12 TL verecegime 9,18 TL Veririm Daha iyi 🤑🤑 Konu paradan deyil internet arızasinda internetsiz bırakmamasi

EFI Shell

Active member
Türksat Kablo. 100 Güldüren paketi. Download 100, Upload 5 MBPS. NetMaster Infinity 401 Modem ve TP-Link Archer C80 Router ile kullanıyoruz.

estate

New member
İki ev arası gidip geliyorum,aile evinde Superonline Fiber 200 mbps var,ZTE H3600 V9 modem ile birlikte 5 ghz ağı ile bağlanıyorum,mümkün olan cihazlarımda wifi 6 ax bağlantısı kuruyorum.Modemin 5 ghz çekim ağından oldukça memnunum,stabilitesi çok iyi.Fakat 2.4/5 ghz dinamik geçiş yapmaya kalktığınızda en ufak sinyal azalmasında hemen 2.4 e geçtiği için verim inanılmaz düşüyor,bu sorunu 2 ayrı ssid ağı altında 2.4 ve 5 ghz i ayırmak ya da 2.4 ü tümden kapatmak çözüyor.ISS'ye gelince,Superonline'dan memnun değilim uzun bir süredir,müşteri hizmetlerindeki acemilik,teknik ekibin teknik bilgisinin yetersizliği ve modem dayatmaları insanı ciddi rahatsız ediyor.Sırf bir arıza olduğunda ilgilenecek bir teknik ekibi olsun ve TV+ olsun diye mecburen bu ISS'de kaldık.Bağlantıdan yana şikayetim yok ve aradığımda canlı bir muhatap bulabiliyor olmak güzel.

Kendi evimde Türknet 100 mbps VDSL internet var,Keenetic Extra DSL ile birlikte 2.4/5 ghz dinamik geçişli olarak kullanıyorum.Modem bu zamana kadar kullandığım en iyi modem kesinlikle.ISS'ye gelince,Türknete geçerken epey tereddüt etmiştim,fiyatı uygundu sundukları cazipti.Ancak teknik destek ekibinin olmaması,her topu Telekomun onlara onların Telekoma atması,bir arıza yaşandığında müdahale için günler geçmesi can sıkıyor,bunun yanında uygun fiyat,forumlarda muhatap bulabilmek ve basitliğiyle deneyimli bir kullanıcı için benim gözümde en iyi ISS Türknettir.Arıza yaşamadığım takdirde gayet memnunum kendilerinden,gerçi artık çok daha hızlı müşteri hizmetleri ve semtimde bir arıza olduğu zaman bunu benden önce tespit edip bana gerekli uyarılarda bulunmaları çok hoş,çok profesyonel.Yine de,olası bir arıza durumunda ben karşımda bir canlıyla konuşmak isterim,bu konuda kendilerine yatırım yapmaları gerektiğini düşünüyorum.

estate

New member