boowth
New member
bi aralar ipv6 hakkında farkındalık oluştu(az da olsa) 2022 civarlarında ancak şuan ve cgnat denilen teknolojiye tüm varımız yokumuzla bağlı kalmaya çalışıyorlar(öhm tt) bide şu sayfaya bakar mısınız bana çok komik geldi ipv6nın fiyatlandırılması havayı parayla satmak gibi bişey :
ben olsam utanırım bakınız.
tamam link ve fiziksel seviyesinde (kablo) yapıyor tt iyi de paketlerin network seviyesinden geçmesi lazım.
Rant: hiçbir şekilde ipv6 geçişi desteklenmiyor, ipv6'ya geçişi hiçbir yerde görülmemiş bir şekilde parayla satıyorlar ve ipv6 ile sağlanan bağlantının da ipv6 desteklemeyen bir devletin altyapısından *censored* gibi olacağını düşünüyorum. Hiç mi regülasyon olmaz
Şöyle bi farkındalık oluşsa(bir iss ipv6yı reklam materyali olarak kullansa) tek çözüm bu mu olur çünkü şuan devlet ipv6'yı unutmuş halde??
ilk forum postum kötü yazdıysam hoşgörülü davranın :/
ben olsam utanırım bakınız.
tamam link ve fiziksel seviyesinde (kablo) yapıyor tt iyi de paketlerin network seviyesinden geçmesi lazım.
Rant: hiçbir şekilde ipv6 geçişi desteklenmiyor, ipv6'ya geçişi hiçbir yerde görülmemiş bir şekilde parayla satıyorlar ve ipv6 ile sağlanan bağlantının da ipv6 desteklemeyen bir devletin altyapısından *censored* gibi olacağını düşünüyorum. Hiç mi regülasyon olmaz
Şöyle bi farkındalık oluşsa(bir iss ipv6yı reklam materyali olarak kullansa) tek çözüm bu mu olur çünkü şuan devlet ipv6'yı unutmuş halde??
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ilk forum postum kötü yazdıysam hoşgörülü davranın :/
Son düzenleme: