ISS önerisi

MuCoder

New member
Arkadaşlar merhabalar ben comnet mağdurlarından biriyim. Bu gün itibariyle comnet internet hizmetini kapattı bana onerebileceginiz alternatif bir operatör var mı. Bursa/İnegöl de yaşıyorum. Comnetten önce GıbırNet kullanıyordum aslında ondan memnundum yaklaşık 1 ay önce comnete geçiş yaptım tekrar GıbırNete geçmem mantıklı olur mu. Bir de şöyle bir sorum olucak ben yeni abonelik taşıdığım için sanırım 3 ay içinde yine bir taşıma yapamıyorum bunun için sıfırdan bir abonelik mi almam gerekecek.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-07-16-51-29-130_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-12-07-16-51-29-130_com.android.chrome.jpg
    386.9 KB · Görüntüleme: 19

Esat

New member
Sıfırdan abonelik gerekir muhtemelen. Eğer fiyattan memnunsaniz Türk Telekom a geçin bence.

MuCoder

New member
Bende GıbırNet kullanıyordum pek de bir sıkıntım yoktu ama biraz maddi olarak comnet mantıklı gelmişti ve bende güvenip geçiş yapmıştım şimdi de GıbırNete geçmek pek içime sinmiyor sutten bir kere ağzımız yandı daha popüler ve daha çok kullanıcı sahibi operatörlere geçmeyi düşünüyorum. Turknet MH aradigimda yeni abonelikte 800tl dediler ve 100mb için 500 lira fiyat veriyorlar millenicom 1000mb için 710 lira ve kurulum için 500lira gibi bir fiyat söylediler bana şuan millenicom mantıklı geliyor.

MuCoder

New member
Peki kimi önerirsiniz, benim en son geçiş yapmamın üzerinden 90 gün gecmedigi için geçiş yapamıyorum turknet de 100mb için 500tl istemesi bana çok geldi millenicom 1000mb için 710 lira istiyor bana mantıklı geldi. İnternette de biraz araştırdığımda çok bir sorun yaşayan göremedim

Syf4lL

Member
Benim önerim her zaman şu olmuştur: Komşularınızın hangi ISS’leri kullandığını ve memnuniyet seviyelerini araştırarak karar vermeniz. Bu şekilde yapacağınız tercih daha sağlıklı olacaktır.

Şunu da unutmayın: Comnet bize bazı dersler verdi. ISS seçimi yaparken müşteri hizmetlerinin kalitesi ve müşteriye verilen önemin ne kadar önemli olduğunu göz önünde bulundurmalısınız.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca, Millenicom satıldı ve bir değişim sürecine girdi. Bu değişim hem olumlu hem de olumsuz yönde olabilir. Umarım sonuç olumlu olur.

Genelde internette neler yapıyorsunuz? Film ve dizi izlemek için mi yoksa oyun oynamak için mi kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:

ferhatdurdu

Active member
comnet için geçişler ücettsiz otomatttik olur diye düşünüyorum. ben poyraznett kullaanıyordum BTk poyraznetti kkapatıncaa ücrettsiz aaynı fiyattan vegganettte aakttarddılar beni

Esat

New member
Millenicom Albaraka Katılım bankasına satıldı. Muhtemelen SOCAR ın israil ile olan ilişkisi millenicom un pazar payını etkiledi ve elden çıkartmak için Albaraka ya sattılar. Bence iyi oldu ama bu satıştan sonra pek bir değişiklik beklemiyorum. Belki Albaraka müşterileri için birkaç kampanya yaparlar onun dışında aynı kalır gibi.

MuCoder

New member
Arkadaşlar dün saat 21:00 sularında millenicoma başvurdum e devlet onayı vs. hepsini yaptım bu günde COMNET aboneligim iptal edildi ancak millenicom Ticari Elektronik İleti Onay: Onaylamak için tıklayınız kısmında onay veremiyorum MH aradığımda talep oluşturdular ve en kısa zamanda halledilecek denildi, bundan ötürü bir sorun yaşamam diye umuyorum. Var mı bir bilginiz.

Esat

New member
Hocam o tanıtım metinleri için bir onay. Yani sorun olmaz rahat olun. Mesela iş Bankası da benden iys onay istedi vermedim ama 3d secure kodlar geliyor.

MuCoder

New member
Evet öyleymiş MH en son sizin dediğiniz gibi onay vermezseniz de bir sorun olmaz dediler. Teşekkür ederim cevabınız için.

leventk1975

New member
Bende ilk kapandığı gün ne yapacağımı bilemedim. TTNet e başvurdum. Dijital kurye gelecek diye 3 gün bekledim. Bugün sabah kızdım başvuruyu iptal ettim. Netgsm ye önbaşvuru yaptım sonra telefonla aradım. E devlet onayı hepsi 1 saatte bitti. Arkadaştan kod almıştım 6 ay 259 sabit fiyat dediler. Kod 6 ay boyunca 40 TL indirim sağlıyormuş. 35 VDSL kullanıyordum. Şu an 50 hız alıyorum. Oyun falan oynamıyorum. Şimdilik iyi gibi sonra ne olur bilmiyorum. İsteyen olursa davet kodu
NTG2TWQIQ5

MuCoder

New member
Arkadaşlar benimde Çarşamba günü akşam saat 21:00 sularında millenicoma başvuruda bulundum 1000mb(785tl) paketine bu gün sabah saat 10a gelmeden ekip gelip kurulumu yaptı. Test ettiğimde kablolu olarak 900mb 1000mb arası geliyo, kablosuz ise 400mb 500mb 600mb değişken olarak geliyor. Bu aşamaya kadar her şey çok kolay ve güzel ilerledi. Müşteri hizmetleride baya ilgiliydiler, o kadar sürekli arayarak darlamama rağmen hiç sıkıntı yapmadılar. Millenicoma abone olmak isterseniz referans kodumu kullanabilirsiniz. Yanılmıyorsam 1 aylık fatura ikimiz için de taksit taksit faturalarımızdan düşülüyor.

Referans kodum: A828986B