Keenetic alınır mı?

Tiny

New member
Keenetic hakkında hem iyi, hem kötü yorumlar var. Sizce alınır mı? Alırsam sorun yaşar mıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:

teknohacker

New member
Bak şimdi kardeşim modem diyer modemlerden iyi nesi iyi yazilim konusunda kötu yorumlarını hiç görmedim bahsede bilirmisin?

apeshe

Member
Keenetic her ne kadar kullanma fırsatı elime geçmese de Mert abi ve YouTube de keenetic in çoğu ürün incelemesine göre ürünleri kaliteli. Ürün sitelerinde ürün 4.7 üzerinde yıldız sa kötü yorumlara pek bakmamanı tavsiye ederim çünkü bunca iyi yorum varken bir iki kişinin kötü denk gelmesi marka değilde kargo veya denk gelen üründen dolayı olmuş olabilir. Ama keenetic marka olarak kalite de kendini kanıtlamış bir markadır.

More

New member
Yaklaşık 3 senedir kullanmakta olduğum bir modem. En ufak bir problemim olmadı. Aldığım günden beri prize takılı :)

KYTECHNGAMING

Active member
Türkiye'deki 2. yaşını doldurduğu bu sürede 2000+ den fazla yorum alan bir ürünü var ise; bu tartışılacak bir durum değil.
İşi sadece ağ ve ağ ürünleri üretmek olan, birçok mecrada araştırma yapmadan yalan yanlış yorumlarla kafanızı karıştıranlarda ziyade, cidden bu ürünleri kuranların tavsiye ve deneyimlerini dikkatlice deneyimlemelisiniz.

RmzBurak

New member
Alınmaz, çünkü kapatma butonu yok. Şaka şaka :) Bu cümlemi ciddiye almayın aman haaa !
1.5 senedir kullanıyorum. Kullandığımdan beri çevremde nazım kime geçiyor ise hepsinin cihazı artık keenetic. Modem arayüzü bir kere çok kullanışlı. Ayrıca işletim sistemi harika çalışıyor. Kablosuz çözümleri hem bireysel hemde kurumsal müşteriler için çok iyi çözümler sunuyor. Fiyatına göre çok iyi performas veriyor. ( Konumlandırma iyiyse tabi ) Bu sebeple bu ne abi fiyata bak demeden bütçeniz elveriyorsa kesinlikle alınabilir bir cihaz. Ayrıca Gerek telegram gerekse facebook ve diğer sosyal ağlarda gerçek kullanıcı deneyimleri ile sorun ve çözümlerine ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

NurullahCan

New member
yani buradaki esas konu anlık aktif client sayısı ve cihaz üzerinden akıcak trafik ne kadar 3-5 tane cihaz 100 mbps internetin varsa seni üzmez 15-20 kullanıcıya cıkarsan yorar adamı

Comnet