Belediye kazı yasağı muhabbeti olmazsa hızlı geliyorlar diye bir yerde okumuştum sizin semt neresi hocam
Hocam ekipler geldi imza için verdik. Proje içinde kazı izni gerekiyormuş şu anda kazı yasağı sonrası başlayacaklarını söylediler gelişmeleri buradan paylaşacağım inşallah
Kazı için Belediye ve Elektrik, Doğalgaz, Su firmanızdan izin ve harita almaları lazım. Kazı sırasında yanlış bir yeri kazmamak için
İnşallah o kadar uzun süremez kazım işlemleri bekliyoruz
İnşallah
Türk Telekom ile beraber Superonline'de 1 GBPS internet fiyatlarını insanca bir fiyata indirdi. Verdikleri SFP Wi-Fi 6 router çok kullanışlı değildir. Ama eğer size GPON terminali ile beraber başka bir router verirlerse tavsiyem onu değiştirmeniz yönünde.
Genelde Zte 3600H ile veriyorlardı ancak sonraki yeni abonelik yaptıranlara tümleşik olarak ONT içinde olan Huawei marka Wifi 6 Router veriyorlar. ONT+ Modem şeklinde vermiyorlar başka şehirdeki yeni abonelik açtırdığımda o şekil kurmuşlardı bende farklı modem kullanmak istediğim için kayıt açtırmıştım değişiklik için servis ücreti istediler ancak yurt dışında olduğum için üzerine gitmedim döndüğümde bakacağım inşallah.
Benim arkadaşımın iş yerinde Turkcell Superonline var ve şirket 7 kere modem/router değişimi yaptı. Söz konusu Turkcell olunca giden zaman + para. Ne yazık ki sonuç yok
Bölgeden bölgeye hizmet kalitesi değişebiliyor, sorunsuz kullananda var sorunlu kullananda genel olarak modem bazlı Qos engeli yapıyorlar Superonline tarafı.
Upload'ın daha yüksek olması lazım. GPON cihazınızı yeniden başlatmayı deneyebilir misiniz?
İSS'ler internet hızı için birbirleriyle yarışmaya başladılar
Keşke fiyatlar için de bir rekabet olsa