Superonline fiber altyapı protokol sonrası işlemler

Rowdy

Active member
Merhaba arkadaşlar evimize Superonline fiber altyapı için protokol getirecek imzalamak için. Protokol sonrası kaç ay içerisinde altyapı gelir ve diğer operatörlere nazaran iş hızı nasıldır. Teşekkürler.

Adnan01

New member
Ben protokolü imzaladığımda bana 6 ay içinde biticek dendi 1.5 senenin sonunda bitti aşırı yavaş çalışıyorlar

XavTR

Active member
Eğer kazı bölgeniz projeye alındı ve kazı yapıldıysa yönetici imza sonrası 2 3 ay sonra aktif olmuş oluyor. Bu bölgenizdeki yoğunluğa bağlı olarak da değişmektedir.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

Rowdy

Active member
Arkadaşlar kazı işlemleri tamamlandı kapı önüne ufak kapakçık koydular , daire içerisinde bask kutusu konulmasını bekliyoruz , inşallah hayırlısıya 1gbit kullanmaya başlarız

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Türk Telekom ile beraber Superonline'de 1 GBPS internet fiyatlarını insanca bir fiyata indirdi. Verdikleri SFP Wi-Fi 6 router çok kullanışlı değildir. Ama eğer size GPON terminali ile beraber başka bir router verirlerse tavsiyem onu değiştirmeniz yönünde.

Rowdy

Active member
Genelde Zte 3600H ile veriyorlardı ancak sonraki yeni abonelik yaptıranlara tümleşik olarak ONT içinde olan Huawei marka Wifi 6 Router veriyorlar. ONT+ Modem şeklinde vermiyorlar başka şehirdeki yeni abonelik açtırdığımda o şekil kurmuşlardı bende farklı modem kullanmak istediğim için kayıt açtırmıştım değişiklik için servis ücreti istediler ancak yurt dışında olduğum için üzerine gitmedim döndüğümde bakacağım inşallah.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Bu yüzden Turkcell 10 GBPS, TurkTelekom 100 MBPS hız verse bile TurkTelekom kullanırım. Unutmayalım ki Turkcell uygulamalar üzerine kısıtlama yapıyor. Siz Turkcell kullanıyorsanız ve 100 MBPS'lik bir paketiniz varsa World Wide Web üzerinde 100 MBPS'nin tamamını kullanamıyorsunuz.

Rowdy

Active member
Arkadaşlar sinyalim aktif edildi. 1Gbit üzerinden hizmet almaya başladım buda hız testi sonuçları; İnşallah sizlerde böyle altyapıya sahip olursunuz

1658657249680.png

Son düzenleme:

Timucin

Moderator
Moderator
Son düzenleme:

Timucin

Moderator
Moderator
En azından bizim için iyi ne kadar rekabet o kadar iyi 🤣🤣