Tarafını Seç: Keenetic Hopper DSL vs Keenetic Extra DSL (Gigabit Ver.)

KYTECHNGAMING

Active member
Yeni iki model ile birlikte aynı kas gücüne sahip DSL router ürün gamı yenilenmiştir.
Hoşgeldin Keenetic Hopper DSL (KN-3610) ve Keenetic Extra DSL (KN-2112)

Keenetic DSL ürün gamında temel özelliklere kısaca bir göz atalım.

Screenshot_1.jpg

Özellikle Yeni Extra DSL için yorumlarınızı bekliyoruz. Efsanevi bir model adı mı olacaktır?

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Modellerin pazaryerlerinde listelenmesi başlamıştır.

Ön siparişler için ulaşabilirsiniz. Şimdiden bir çok Keenetic severi yeni modellere yazdık bile!

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

msrcmm

Active member
Merhaba. Keenetic’in Hero AC1300 modelinde Fiber, Modem özelliği var mı? Aynı şekilde Hopper modelinde de bu özellikler var mı?

EFI Shell

Active member
Fiber internette hiçbir zaman modem satın alma ihtiyacı yaşanmıyor. FTTH olarak gelirse, kendileri ONT veriyor ve ülkemizde ONT satışı resmi olarak yapılmıyor (zaten ISP'ler tarafından her şey kısıtlanıyor genelde). FTTH olarak değil de RJ-45 ile daireye gelirse, router almanız gerekiyor. Keenetic Hopper gibi cihazlar yani (Hero gibi şeyler normal modem).

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Hemen en sevdiğim şarkı Lost on You'yu dinlerken ben cevap vereyim :D
Extra DSL ile Hooper DSL'e baktım.
Screenshot 2024-02-05 at 18.17.00.png
Yukarıdaki resimde ilk fark Wi-Fi sınıfı. İkinci fark ise USB seviyeleri ama genellikle ülkemizde modemlerde USB yuvasını kullanan yoktur.
Screenshot 2024-02-05 at 18.17.07.png
Burada ise 2.4 ve 5 GHz ağlarının hız farkları var. Extra DSL'de 5 GHz 802.11ac hızı sunarken Hooper DSL'de 802.11ax'e kadar hız sunuyor.

Google'da kabaca arama yaptığımda çok fazla fiyat farkı göremedim. O yüzden Hooper DSL'i öneririm hocam.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu :D