Tp Link Modem Router Kullanılır mı?

msrcmm

Active member
Merhaba. Şu modemi router olarak kullanabilir miyim? Karşı binadan arkadaşın evinden sinyali alıp bizim eve dağıtmak istiyorum yani.

Ekli dosyalar

• IMG_5180.jpeg
    IMG_5180.jpeg
    29.4 KB · Görüntüleme: 9

mafaky

Active member
Herşeyden önce yapmak istediğiniz kablosuz dağıtımım hukuksuz ve yasak bir işlem olduğunu (yani internet paylaşımının - kablolu ya da kablosuz... - yasak olduğunu) ve yakalanmanız halinde başınızın derde gireceğini bilmenizde yarar var.

Teknik olarak yapabilir misiniz ya da fotosunu koyduğunuz cihaz yeterli kalır mı, o işin başka yönü...

Timucin

Moderator
Moderator

msrcmm

Active member
Ben size yasal mıdır diye sormadım. Neyin ne olduğunu iyi biliyorum. Modemin bu özelliğini var mı yok mu diye sordum. Avukat kesildiniz mübarek.

mafaky

Active member
O zaman (madem ki bu kadar bilgilisiniz...) sakıncalı konularda soru somamayı da prensip edinmenizi tavsiye ederim. Biz avukat değiliz (sadece yardımcı olmaya çalışan sorumluluk sahibi vatandaşlarız...) ama siz kafanızın dikine gittiğiniz ve başınız da derde girdiğinde, bunları gidip savcıya anlatırsınız!

Timucin

Moderator
Moderator
Kurallar gereği suç olduğunu söylemek mecburiyetindeyiz. Kimsenin başına avukat kesildiğimiz falan yok. Bu konu başlığındaki soruyu ve cevapları başkaları da görebiliyor. Sadece yapacağınız işlemin suç olduğunu söyledik ve bu işlemi ISS’iniz kolayca tespit edebiliyor.
Sorunuza gelirsem TP-Link WD9960 modelin router özelliği var. Emulator’den gördüğüm kadarıyla WiFi üzerinden kablosuz olarak başka router’a bağlanma (WDS) özelliği yoktur.