Türk Telekom 100 Mbps üstü paketler çıkacak mı?

Erdal

New member
Arkadaşlar Türk Telekom 100 Mbps üstü paketler çıkar mı en son BTK ya sunmuşlardı gelişmelerden haberdar olan var mı ?

kaan

New member
Bildiğim kadarıyla halen BTK onayı bekleniyor, en kısa sürede sonuçlacağını umuyorum.

ubuntu

New member
Bi ara gibirnet netspeed falan tt altyapısı üzerinden verdi o hızları ama daha sonra btk reddetti diye biliyorum

mertkuskapan

Administrator
Yönetici
Türk telekom bölgelerde altyapı calişmalarını hızlandırdı. Santraller yenileniyor, fiberlerin kapasitesi arttırılıyor. BTK onayı sonrası tarifeler açılır :)

Erdal

New member
TT artık veriyor mu 1000 mbps internet sitelerine baktım ama yoktu comnet güncellemiş altyapı sorgulamasını 1000 mbps alabilirsiniz diyor ama tt neden yayınlamadı bugün 1 haziran bilgisi olan var mı ?

Muratcanicdag

New member
Ben şeyi anlamadım 1000 download alındığında neden 20mbit upload internet veriyorlar anlamadım. Ama videoda da ve bazı kullanıcılarda 500 alıp 300 upload almış nasıl oluyor da böyle bir durum oluyor. Sanki Simetrik olarak vermeye başladı acaba böyle devam eder mi? bakalım.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Hatta Telekom altyapısı üzerinden 1 GBPS hız veren tek firma Comnet desem yalan olmaz. Dünden beri TurkNet ile kavga ediyoruz. Millenicom gerçek anlamıyla uyuyor.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici