Türk Telekom Ne Demek İstedi

Scarface

Member
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle selamlar,

Kısaca sorumdan bahsetmek isterim. Geçmiş 2-3 yılı kapsayan bir uğraş sonucunda tarafıma böyle iki bilgi iletildi sizce bu bilgi ne anlama geliyor. Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.. Bilgiler sırasıyla iletildi. Apartman 5 yıllık yeni bir bina fakat altyapısı VDSL'dir.

1)"Projelendirilmesi uygun bulundu. bölgenin iş planı doğrultusunda belirlenecektir."

2) "adres fiber altyapı bölgesi olarak planlanmış cihaz temin süreçleri devam etmektedir"

Sizce bu bilgiler doğrultusunda projemiz onaylanmış ve yapım aşamasına mı geçilmiştir. Yoksa başlarından savmak için mi söylenmiştir. 2. bilgiyi sağlam bir yerden aldım.

Teşekkürler.

xahve

Active member
Ben de fiber başvurusu yaptım, dönüş yapacaklarını ve durumu olumlu veya olumsuz olarak belirteceklerini söylediler.
Ama 10 gün oldu herhangi bir dönüş yapılmadı. Size nasıl ulaşıp bu bilgileri verdiler

xahve

Active member
Ben Turk telekom abonesiyim ama bu evde değil. şuan bu evde 88 mbit VDSL var.
Ben de her yerden başvurular ve şikayetler oluşturdum. Yazmadığım yer kalmadı. En sonunda Müdürlükten aradılar ve ''saha ekipleri ile görüşüp olumlu veya olumsuz şekilde geri dönüş'' yapacaklarını belirttiler.
Ama bu gün 11. gün ne arayan var ne soran. Ben de tekrardan başladım şikayetlere

Scarface

Member

Valla hocam benim de altyapı VDSL ama maksimum 50 destekliyor 88 alsam fiber için uğraşmazdım. Aramadılarsa sen ara sor. Müşteri hizmetlerini ara bölgem için fiber çalışması olacaktı ne durumda diye sor. Şikayetlerine devam et vazgeçme. İnşallah ikimizde kavuşuruz. Edindiğim bilgiye göre 2022 yılı içerisinde her haneye fiber getirmek istiyorlar fakat ilk öncelik altyapı olmayan yerler.

xahve

Active member
Türk Telekom 100mbit üzeri paketleri önümüzdeki aylarca satışa sunabileceğini açıklamıştı. Ben de 200 300 mbit gibi paketler istediğim için Fiber istiyorum. Ayrıca benim hattım 88 ama VDSL hoş değil. Pinglerim fiber gibi stabil değil. Açıkcası 2022 yılı geldi artık gerçek fiber kullanmak istiyorum. VDSL gibi sıkıntılı bir şey istemiyorum artık

Timucin

Moderator
Moderator
Dostum, hayırlı olsun. %99 ihtimalle gpon altyapı geliyor. Bu süreç maksimum 6 ayı bulabiliyor. Proje çizmek ortalama 1-2 hafta sürebiliyor bina başına. Kazı izni falan gerekiyor fiber geçirebilmeleri için. Onları da göz önüne almak lazım.

Timucin

Moderator
Moderator