ZTE için mobil uygulama var mı?

Ekonomist

New member
Telekom’un verdiği fiber modem olan ZTE zxhn h298a modem için bir mobil uygulaması var mı? (ios)

Appstore da birçok ZTE ye ait mobil uygulama indirdim ama hiç biri giriş yapmadı.

Amacım anlık ağda olanları görmek, istemediğimi kısıtlamak engellemek vs.
Webarayüzü kullannışlı ve pratik değil o nedenle. TPlink ve Keenetic de var mobil uygulama.

Timucin

Moderator
Moderator
Hayır, ZTE için uygulama yok. Türk Telekom'un verdiği routerların hepsinin yazılımı Türk Telekom tarafından değiştiriliyor. İçine girdiğinizde kısıtlı özellikler görmenizin sebebi de bundandır. Tek yolu ZTE router'ı değiştirmektir. Router'ı değiştirdiğinizde ev telefonu ve Tivibu hizmetiniz varsa çalışmayacaktır.

Timucin

Moderator
Moderator
Kaç mbps hız kullanıyorsunuz? 100mbps'e kadarsa kullanılabilir. 100mbps üstü yeni cihaz almanız sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Ben ZTE'yi kullandım direkt kutusuna koydum. Çok iyi bir router alınca ZTE'nin ne kadar çöp olduğunu insan anlıyor. Tivibu ve ev telefonu hizmetiniz varsa ZTE router'ı çıkardığınızda kullanamayacaksınız. Türk Telekom size verdiği router'ı çıkarıp ne kadar bağlantı olmuyor dese de oluyor.