Çözüldü ZTE MF286R openwrt ayarları

SnowRain

New member
zte mf286r cihaza openwrt kurdum ama ne yaptıysam hücresel veri ayarlarını yapamadım turkcell kullanıyorum. 1737406986902.png

mertkuskapan

Administrator
Yönetici
Tahminimce nat yapamıyorsunuz. wwan yazan sim kartınızın LTE şebekesi. APN ayarlarını kontrol etmeniz gerekebilir.

SnowRain

New member
Dün bayağı bir uğraştıktan sonra çözdüm Protokol olarak ncm seçip gerekli yerleri doldurduğumda internet geldi

Bulut Uçar

New member
hocam ben magnet servisini kullanıyorum ve sınırsız paket malum 15 Mbps ve openwrt ile bunu artıramıyoruz sanırım veya ki yapılabiliniyor mu ? veya ki zte mf286r bir yararı varmı openwrt kurmak

Apeiron

New member
Merhaba ben de openwrt'ye geçmeye çalışıyorum fakat yedekleme kısmını yapamadım. nasıl yapabilirim? yardımcı olabilir misiniz?

SnowRain

New member
Hocam ben 3 şekilde yedek aldım ama eski yazılıma dönmey düşünmüyorum çünkü eski yazılımda openwrt tabanlı. yedekleri openwrt firmwareini rame yazdıktan sonra aldım, 1. yedeği aşağıdaki gibi komut girerek aldım bu komutları girerek alabilirsiniz. 2. yedeği openwrt yükledikten sonra sistem yedekleme kısmından arayüzden tek tek indirdim.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-01-20 213400.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-20 213400.png
    16.4 KB · Görüntüleme: 5
Forum Fiber KAF Panel