Soru 1000Mbps internet hakkında

Bu kullanıcı aşağıdaki konu hakkında soru sormaktadır!

Timucin

Moderator
Moderator

Timucin

Moderator
Moderator
@Timucin Abi TT'nin verdiği gbps nette 50 upload veriyorlar ya bunu arttıramazlar mı biz arayıp söylesek yayıncıyız ayağına yatsam da arasam mesela

Moderatörün son düzenlenenleri:

Timucin

Moderator
Moderator

Timucin

Moderator
Moderator
@Timucin Abi kasayı falan anca kurdum. Şimdi internet hız testini yaptım. Tüm teçhizatı senin dediğin gibi yaptım. Şimdi sana atıyorum sonucu.

Nasıl iyi mi sence:

1714768543293.png

Söylemeyi unuttum bu testlerin hepsini dediğin gibi ugreen kablolarıyla gerçekleştirdim gerçekten çok kaliteli kablolarmış hakkını veriyorlar. Tüm her şey için teşekkür ederim kral var ol. Şimdi güle güle kullanmak kaldı interneti. İyi geceler dilerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Timucin

Moderator
Moderator

Timucin

Moderator
Moderator

Timucin

Moderator
Moderator
Abi dediğin gibi yaptım tt'den hızı ama aksaray'da ki tt'den yaptım sonuç bu şekilde çıktı:
1715005615160.png

Bu Konya Türknet hız testi:
1715005793523.png

Bu da bana Plusnet'in sonucu:
1715005865954.png

Bir de şeyi sorayım burada bana yakın olan sunucuya göre hız testi yapmak daha doğru değil mi neden tt veya türknet tarzında söyledin abi onu anlayamadım tam olarak. Şimdi bunlardan hangisi doğru abi anlamadım ben gerçekten.

Timucin

Moderator
Moderator
940mbps'e ulaşmıyor Konyaya fazla fiber kablo döşenmemiş demek ki ben bunu çıkardım bu sonuçlardan. Ona yapacak bir şey yok. TT ve Türknet'in sunucuları, Plusnet gibi sağlayıcılardan daha yüksek kapasiteli ve hızlı. En kapasiteli ve en hızlı sunucu Türk Telekom'da yine bütün operatörlerin içinde. Ping ve Jitter değerlerin çok sağlıklı.

Timucin

Moderator
Moderator

Timucin

Moderator
Moderator
Forum Fiber KAF Panel