1Gbps internet

gamelogic4

New member
Merhaba, yakın zaman önce evime Türk Telekom fiber altyapısı geldiğinden dolayı TT altyapısı üzerinden 1gbps internet sağlayan markalar nelerdir

mafaky

Active member
TT altyapısından hizmet veren alternatif ISS'lerden çoğunluğunun Web sitelerine baktuığınızda artık 1000 Mbps paketleri, hatta 500 ve 200'lük paketleri göremiyorsunuz. Ancak sempati duyduğunuz ama 100 Mbps üzerivpaket sunmayan ISS'leri de çağrı merkezlerinden bir aramanızda yarar var; özel anlaşmalı olarak 200 ve üzeri paketleri de verebiliyorlar ama bunu çok ortaya çıakrtmıyorlar.

Şu anda 1000 Mbps (1 Gbps) verenlerden ilk aklıma gelenler:

1) Comnet ve Gigaspeed (bunlar peşin ödemeli olarak çalışıyor),
2) Kullan-Öde tarzında fatura kesenler: TBTNet (aslen Gigaspeded'in ana firması), Milenicom, TeknoSANet (bunlar da sadece 100 ve 1000 Mbps paket verdiklerini söyler), EuroNet ve Netbone.

Biraz önce yaptığım başka bir konuşma vesilesiyle yeni abonsie olduğum Fixnet'in de 200 ve üzeri paketleri özel anlaşmayla verebildiğini öğrenmiş oldum.

byzuzayli

Member
comnet 1000 / 50 paketi var. ama sahada sizin bölgeye hizmet veren cihaz yoğunluğu kaldıramayabiliyor. daha önce bir arkadaşımız forumda yazmıştı. aynı binada 3 kişi speedtest açınca 500 e düşüyor demişti. umarım size hizmet veren cihaz tam kaldırır

gamelogic4

New member
Merhaba cevabınız için teşekkürler Gigaspeed veya comnet önerir misiniz bi deneyiminiz varmıdır ve cevabınız için teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

1000 E 50 çok dengesiz gelkyor darboğaz yaparmi sizce benim binamda internetin çok kullanılacağını düşünmüyorum

byzuzayli

Member
comnet kullanıyorum ben vdsl olarak gayet başarılı. kardeşim de antalyada 1000 fiber kullanıyor o da memnun 980 net görüyoruz. ön ödemeli olması da keyif veriyor. aylık fatura ile uğraşmıyorum. genelde giriyorum 3 ay yükleyip çıkıyorum. kardeşim de yıllık olarak aldı çok çok ucuza geldi. istersen davet kodu verebilirim. 180 günden aşağı düştüm şuan kod işleme alabiliyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

antalyada 1000 / 50 kullanıyor kardeşim. hiç düşük geldiğini görmedik

mafaky

Active member
Her iki operatörle çalışmışlığım yok. Forumlarda bazı aboneleri Comnet'in fazlaca müşteri memnuniyeti ağırlıklı davranmadığından şikayetçilerdi. Yani naz çekmiyorlarmış, dedikleri dedikmiş... Ama bu aboneden aboneye (kullanılan üslup açısından) değişebildiği gibi, o an muhatap olunan Comnet MH yetkilisinin karakteri veya o günkü ruh haline göre de...

Forum Fiber KAF Panel