98 MBPS Paket Hızımı Alamıyorum! Operatör değiştirdim işe Yaramadı.

Fortis07

New member
merhabalar

şuan türknet internet kullanıyorum ve şuan altyapım yok türk telekom harici artık çok sıkıldım 3 ay önce türk telekomdaydım kopmalar oluyordu taahütüm bitti türknete geçerim rahatlarım dedim daha da sıkıntı yaşıyorum türk telekom çok pahalı diğerleri de aynı şekilde 100 mbps kesintisiz internet almak istiyorum ama 50 bile zor alıyorum tüm servis sağlayıcılarının altyapı kontrol sistemlerine bakıyorum 100 olarak gösteriyor ama hepsi max 50 veriyor türk telekoma ilk geçtiğim zamanlar 2 yıl öncesi 100 gösteriyordu 70 60 alıyordum download türk telekomu şikayet ettim onlar da paketimi düşürdüler türknete geçtim 100 gösteriyor 40 30 anca alıyorum ben bu durumdan çok bunaldım millette fiber internet var bende yok kopuyor yavaş 10 yıllık binada yaşıyorum evin ilk sahibiyiz altyapı getirin diyorum hiçbirşey yapmıyorlar bana yardımcı olur musunuz fiber internet getiren ilk sağlayıcıya geçeceğim artık fiyatı da önemli değil max 750 olsa yeter işten eve geliyorum kafa dağıtayım diye kanser oluyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz hangi firma bana fiber getirir ve müşteri hizmetleri iyi olan şimdiden yardımlarınız için teşekkürler iyi günler

1730594024558.png

1730594337925.png
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

türk telekomda ise fibernet var diyor gerekirse orjinal fiberine de geçerim ama dilekçe yazın diyor yapabileceğim bir çözüm varmı

Son düzenleme:

mertkuskapan

Administrator
Yönetici
türk telekom altyapısı olduğu için doğal olarak hangi firmaya geçerseniz geçin aynı hizmeti almış olacaksınız sadece ping'lerde farklılıklar olacaktır o da yeni sağlayıcının backbonesi ve rotaları nedeniyledir.

Her sitede verilen değerler yaklaşık değerlerdir. %100 kesin değer değildir. modem arayüzünüzdeki hat istatistikleriniz gerçek değerdir. Hat istatistiklerinizde de eğer hattınız 100 mbps olarak oturuyor ama hız 50'i geçemiyorsa o zaman altyapı yoğundur. Gece saatlerinde veya yoğunluğun olmadığı saatlerde 100'e yaklaşabileceksiniz.

Benim size tavsiyem modem üzerindeki hat değerlerinizi bu konuda paylaşmanız. Bina içi telefon tesiatınızı yenilemeniz. Eski ve yeni değerleri karşılaştıralım belki bina içi altyapıdan dolayı sorunlu internetiniz vardır.

VDSL olarak 100 mbps alabilecek bir yere fiber dönüşüm kolay kolay yapmıyorlar.

Forum Fiber KAF Panel