Altyapı sorgulama çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MK.X

Member
@mertkuskapan Sitedeki altyapı sorgulama sistemi neden çalışmıyor?

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
diye bir site var. Orada çok detaylı sonuç veriyor.

Sahibinin kendi forumu da var ama kullanmanıza izin verirse altyapı sorgu olarak kullanabilirsiniz bence

Çözüm
Ben sayfaları düzenleyemediğim için silemedim ancak son açıklamayı ben yapayım. Arkadaşlar şu anda TurkTelekom'dan veri çekilebilecek bir API elimizde bulunmuyor. bu sebepten dolayı ise bizler "Altyapı Sorgulama" sayfasını kullanamıyoruz. Gelecek zamanlarda eğer sayfayı yeniden aktifleme şansımız olursa bunu bir duyuru ile sizlere bildiriyor olacağız :)

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

MK.X

Member
Benim işimi daha iyi gördüğü için paylaştım. Forumların rakiplik savaşı yapmasını zaten anlamıyorum. Bi de üyeler rakip forumlara saldırıyor. Forum fiber işe yarar bir şey yaparsa överiz. A forumu iyi bir şey yaparsa onu da överiz. Derdimiz forumlarla değil.

Bahsettiğim forum tamamen çöpmüş. Nesinin kötü olduğunu bile söylemeden saldırıyorsun. Forumfiber, technopat, donanımhaber gibi forumlar youtube üzerinden kazanılmış kitlelerin etkisi ile hızlı büyüyebilmiş forumlar. Aksini iddia eden varsa beklerim.

Amacım kavga etmek ya da bi yerin reklamını yapmak değil. Ben kullandım. Memnun kaldım. İnsanlara faydası olsun diye de öneride bulundum. Ötesi yok. A sitesi değil de B sitesi yapsa onu da öneririm. Forumfiberin backlinki de olmayıversin. Herkesi sahte hesap sanacak kadar paranoyak olmayın.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Api verisini çektiğin sitenin çıktısı değişmiş. O yüzden sonuçlar ekrana yazdırılmıyor. Sorgu atma kısmında bir problem yok. Göknet çıktısını tekrar incelersen daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum Fiber KAF Panel