Android Cihazlar için Yardım ve bilgi paylaşımı ?

Kadir34

New member
merhaba arkadaşlar bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun lütfen whatsapp den gelen veya diğer uygulamadan gelen pdf uzantılı dosyaları acmaya çalıştığımda yazıcıya yönlendiriyor direk pdf uygulaması ile açamıyorum ne yaptıysam olmadı adobe acrobat reader ücretsiz sürüm kullanıyorum sanırım program sürüm kaynaklı sorun tam kullanım sunmuyor olabilir

android cihazlar için acrobat reader tarzında bir çok formatı destekleyen türkçe dil desteği olrsa iyi olur pdf ve benzeri formattaki dosyaları açıp düzenleyebileceğim kapsamlı özellikli ama sağlam güvenebileceğim bir program varmıdır önerebileceğiniz

mertkuskapan

Administrator
Yönetici
office 365 açabiliyor ED Crasher'in dediği gibi ama ücretlidir. Libre office uygulaması ücretsiz ve onunla açabilirsiniz pdf için pdf viewer uygulamaları olabilir.

Kadir34

New member
güvenilir sağlam olması gerekiyor bu ara siber saldırılara maruz kalıyoruz sms ve meilime gelen bir sürü sahte linkler var Authenticator uygulamasını yükledim kullanıyorum bütün şifrelerimi değiştirmek zorunda kaldım pdf ve office uygulamaları için sağlam güvenilir bir uygulama olsun istiyorum pdf ve word kullanıyorum çoğunlukla en çok pdf kullanıyorum detaylı bir uygulama olsun istiyorum u pdf diye bilişim sektörüne videolar gördüm çok tavsiye edilen başkada olur tabii telefona yüklediğimde bilgilerimi ele geçirmicek sağlam bir uygulama olsun istiyorum oyüzden burdan yazdım liberer office yi çok eskiden kullanmıştım sonradan sıkıntı olduğunu duyduğumda bırakmıştım office 365 nasıldır pdf açıp ve düzenlemede yapabiliyormu oluşturma meil atma vs gibi başkada tavsiye olursa iyi olur şimdiden teşekkürler

Forum Fiber KAF Panel