Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fiber altyapıda ttnet in getirdiği modemi devre dışı bırakıp ax3 router kullanmak mümkünmüdür?Kurulum ekranında PPPoE kısmına kullanıcı adı ve şifremi girdiğimde asla bağlantı sağlayamadım
Benzer sorunu yaşayanlar Router'a telekomun getirdiği modenin MAC adresini kopyalayıp çözmüşlerdi. AX3 Router'da MAC adresi kopyalama özelliği varsa yapabilirsiniz sanırım.
Merhaba çok yardımcı olmanız lazım elimde huawei ax3 pro var iki tane .Birini modem olarak kurucam PPPoE ile ama bir türlü kuramıyorum kullancıı adı ve şifresi var elimde ama bir türlü bağlantı yapamıyorum uzaktan destek verebilecek var mı yada anlatabilecek
Hocam merhaba
Mac adresi routerın mac adresi mi bende türk telekom var onun mac adresi mi ?
Ve vlan ıd bulamadım ayarlarda yardımcı olur musunuz kurulumda görseller ile yada uzaktan bağlantı ile ?
Not= Ax3 dual core var onda vlan ıd vs vardı ama bu ax3 pro da bunlar yok kullanıcı adı ve şifre ,dns var lütfen yardımcı olun