Çorum için iss önerisi

emres

New member
komşular falan hep türk telekom kullanıyor hiç başka firma kullananı görmedim comnete geçmeyi düşünüyorum aslında ama emin olamadım binada fiber altyapısı var.

mafaky

Active member
Herhalde farkındasınız, Comnet peşin ödemeli sistemle çalışan bir alternatif ISS. Yani interneti kullan ay sonunda öde gibi bir durum yok. Ayrıca, şu anda (herhalde) T.Telekom FiberNet kullanıyorsunuz. T.Telekom'a geçiş (churn) yaptığınızda sizden bir kerelik aktivasyon/kurulum bedeli de talep edilecek mi? İşlem yapmadan ComNet'le görüşmenizi öneririm.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici

mafaky

Active member
ComNet'de zannederim böyle bir taksitlendirme sistemi yok. Diyelim 12 aylık peşin ödeme yapıorsunuz (12 aylık taahhüt ile 1 aylık taahhüt tarifeleri de ayrı, zaten), FiberNet'de yeni abone olduğunuzdan hem kurulum hem de aktivasyon bedelleri ödenmesi gerekiyor (hatta bu bedeller de 1 ya da 12 aylık seçenekler için farklı; 12 aylıklarda %50 indirim var...). Sonuçta ortaya (X) TL gibi bir rakam çıkıyor. Siz bu (X)'i kredi kartıyla ödediğizde bazı bankalar bunu size özel taksitlendirebiliyor ama haliyle fazladan faiz alarak. Ayrıca başlangıçta (X+faiz) kadar bloke olan KK limitiniz ay be ay siz ödemeler yaptıkça azalmaya başlıyor.

Forum Fiber KAF Panel