Fiber altyapı hakkında

juatrix

New member
Yaklaşık 2 yıldır her tarafa şikâyet yolladım, nihayet oldu. Türk Telekom CEO'su Ümit Önal'a yazma kararı bulundum. Fiber altyapı hakkında 1 günde çizdiler ve benim tek başvurum olmuş, 46 hane proje çizildiğini söylediler ve bugün arandım. Onaylanmış proje, 31 Ekim 2025 en geç çalışmalara başlanılacağı söylenmiş. Şimdi kutu koyulacak, kablo döşenecek yerlere, saha dolabı koyulacak, rögar açılacak. Kutu koyulduktan sonra satışa açıldıktan sonra hangi paketi almalıyım? Türk Telekom'un en iyi modemleri hangisi? Bunun hakkında bilgi almak isterim. En çok hangi operatör fiyat/performans ve çok yüksek hız verir bu altyapıda? Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkür ederim.

juatrix

New member
Ben bu foruma normalde 3 ay önce Quatrix nickname ile konu açmıştım parayla fiber altyapı çektirme gibi konuydu siz yazmıştınız galiba biraz bana gelmez gibi olay vardı bende gideyim parayla çektiririm kafasındaydım sonra belli yerlere yazdım kısmet bugüne oldu modem ben genelde daha çok Huawei wifi 6 modem veriyorlarmış bide sabit 930 850 veriyormuş hızı şimdi bide bişey soracam bide bu altyapıda hangi kablolar veriliyor bide hangi donanımlar koyuluyor daha çok bunda Bilgi sahibi olmak isterim daha önce fiber altyapı kullanmadım biraz cahilim bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

ferhatdurdu

Active member
internet hızı bağlanılan siteye göre değişiyo ben tikttok kullanıyorum tikttok çok yavaş ama youttube hızlı fiber hat geldiğinde fiber kablonun takılacağı cihaz ile modem verecekler sana. modem internnet fatturaassına ek aayllık 120tl

Forum Fiber KAF Panel