Fiber internet

gamelogic4

New member
Merhaba bizim siteye turuncu 1 ay önce Fiber kablo, dairelere beyaz fiber kablo, diğer bloklara ince gri kablo çekildi ama hala kutuyu takmadılar 1 aydır kutu bekliyoruz turk telekom şubesinde gittik ekipler sorunlu 1 haftaya gelir dediler gelmedi dedi ekipleri yolda gördüm çeker misiniz ne zaman gelir dedim proje yok dediler olsa çekeriz dendi ne yapıcam bilmiyorum ne zaman gelecek bu kutu

K

kollukcumer

Guest
Türk Telekom’un resmi web sitesinden veya sosyal medya kanallarından (Twitter, Facebook) durumu bildirip şikayette bulunabilirsiniz. Bu yöntem bazen daha hızlı bir geri dönüş almanızı sağlayabilir.

mafaky

Active member
Bir T.Telekom klasiği: Binaya (turuncu) fiber kabloyu çeken 1 No'lu taşeron. Dairelere ince fiber kabloları çeken 3 No'lu taşeron. Binaya OFDK denilen sonlandırma ve dağıtım kutusunu takacak olan 2 No'lu taşeron ama ortada yok; belki ellerinde yeterli sayıda OFDK yok!... Sistem böyle işliyor!!! Yolda karşılaştığınız T.Telekom ekibi ise (bunlar taşeron olabilir ya da olmayabilir...) muhtemelen konudan zaten habdersiz bir grup!!!

Forum Fiber KAF Panel