Fiber

Pikachu

New member
Öncelikle selamlar herkese
Evimi taşımayı düşünüyorum. Ve taşınacağım adreste fiber altyapı var. Türknetten ve goknetten baktim. Turknette 100 download 8 upload gözüküyor. Mesela turknetten fiber paketi alsam bu indirme ve yükleme hızında artış olabilir mi. Yani 150 download 20 upload gibi çünkü turknet alabildiğiniz maksimum hızı size veriyor ya bundan dolayı merak ettim. Bilgisi olan dönüş yaparsa mutlu olurum

Nisa

Member
Türk Telekom altyapısında TurkNet kullanıp 120'ye kadar Download, 10'a kadar Upload alanları gördüm fakat bu istisnai bir durum. TurkNet bu konuda bir şey yapmıyor, yapamıyor. Vereceği max hız 100/8'dir.

Başvuru esnasında davet kodumu kullanırsan ikimiz de 6 ay boyunca indirimli kullanabiliriz. Davet kodum: JMA14CU14VVB

Timucin

Moderator
Moderator
Türk Telekom altyapısında upload hızları 3 ile çarpılıpta müşteriye veriliyor. 20mbps upload diyor diyelim 1gbps'lik pakette fakat müşteri o paketi aldığında 60mbps upload veriliyor. Türkcell'de iş nasıl bilmiyorum.

Timucin

Moderator
Moderator

xahve

Active member
60 almasanız bile 50 civarı alırsınız en kötü.

Timucin

Moderator
Moderator

root

Moderator
Moderator
Evet, Türk Telekom tarafından sağlanan fiber internet hizmeti, belirli bir hızda sunulur. Bu hız, yerinizdeki altyapıya ve hizmet aboneliğinizdeki seçtiğiniz pakete bağlı olarak değişebilir. Örneğin, Türk Telekom Fiber İnternet hizmetinde 100 Mbps indirme hızı ve 8 Mbps yükleme hızı sunan bir paket mevcut olabilir. Ancak, Türk Telekom'dan daha yüksek hızlara sahip olan paketler de mevcut olabilir, bu nedenle, belirli bir adrese ait hızları kontrol ederek ve paket seçiminizi yaparken daha yüksek hızlara sahip olabileceğinizi unutmamak önemlidir.

Forum Fiber KAF Panel