Millenicom dan gigaspeede geçmeyi düşünüyorum sizce değer mi?
L lys_bzky New member 18 Mar 2024 #3 imosche' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Banada öyle geldi fiyat uygun diye başka hangi operatör öneride bulunursunuz
imosche' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Banada öyle geldi fiyat uygun diye başka hangi operatör öneride bulunursunuz
imosche New member 18 Mar 2024 #4 Ben GIBIRNET kullanıyorum Gıbırnet kodlar kısmında davet kodum mevcut düşünürseniz (Alt yapın ve bina içi tesisatın iyiyse düşünme geç)
Ben GIBIRNET kullanıyorum Gıbırnet kodlar kısmında davet kodum mevcut düşünürseniz (Alt yapın ve bina içi tesisatın iyiyse düşünme geç)
L lys_bzky New member 18 Mar 2024 #5 imosche' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Ben engelli tarifesi kullanacağım için gibirnet ye yok birde altyapı VDSL
imosche' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Ben engelli tarifesi kullanacağım için gibirnet ye yok birde altyapı VDSL
imosche New member 18 Mar 2024 #6 GIBIRNET' de engelli paketi var 100 lük paket 240TL yerine 200 TL engelli pakette. Fiber ise +10 TL fiber modem kirası ekleniyor.
GIBIRNET' de engelli paketi var 100 lük paket 240TL yerine 200 TL engelli pakette. Fiber ise +10 TL fiber modem kirası ekleniyor.
L lys_bzky New member 18 Mar 2024 #7 imosche' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler ederim ben bir daha bakım gibirnet yarın eğer geçersem kod için yazarim
imosche' Alıntı: Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view quote content! Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler ederim ben bir daha bakım gibirnet yarın eğer geçersem kod için yazarim
imosche New member 18 Mar 2024 #8 Rica ederim ne demek Sizin için nasıl uygun olur ise araştırın kafanıza yatar ise geçiş yapabilirsiniz ben şahsen memnunum
Rica ederim ne demek Sizin için nasıl uygun olur ise araştırın kafanıza yatar ise geçiş yapabilirsiniz ben şahsen memnunum
Rowdy Active member 19 Mar 2024 #9 Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content! Şu konumdan Gigaspeed incelemelerime bakabilirsiniz.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content! Şu konumdan Gigaspeed incelemelerime bakabilirsiniz.