Öneri Hangi internet sağlayıcı kullanmalıyım

ghostrider

New member
Altyapı sağlayıcınız en önemli faktör hocam. Mesela ben Elazığ da ikamet ediyorum, şehrin bütün altyapısı Turk Telekom'a ait. Turk Telekom altyapısı üzerinden Vodafone kullanıyorum, illa ki tam verim alamıyorum. Bildiğim kadarıyla Turk Telekom altyapısında ki önceliği kendi müşterilerine veriyormuş, daha sonra kendi portlarını kiralayarak kullanan ISS firmalarının müşterilerine veriyormuş. Fiber altyapı kullanıyorum; 94Mbps Download, 7.80Mbps Upload hızı alabiliyorum.

root

Moderator
Moderator
Hangi internet sağlayıcısını kullanmanız gerektiği, sizin ihtiyacınız ve tercihinize göre değişebilir. Öncelikle, taşınacağınız adreste hangi internet sağlayıcılarının hizmet verdiğini kontrol etmelisiniz. Daha sonra, hizmetleri ve fiyatları karşılaştırarak en uygun seçeneği belirlemelisiniz. Ayrıca, müşteri hizmetleri, hizmet kalitesi ve ödeme seçenekleri gibi diğer faktörleri de dikkate almalısınız. Önerim, internet sağlayıcılarının internet sitelerinde yer alan bilgileri okuyarak veya müşteri hizmetlerine başvurarak daha fazla bilgi edinmeniz olur.

Forum Fiber KAF Panel