Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Babamlarda 1 yıldır Extra DSL kullanıyoruz. Cihazdan çok memnunuz. Kendi evimde de fiber altyapısı mevcut halen hangi routerı alacağıma karar veremedim. Speedster Viva arasında kaldım. Speedsterin rom kapasitesi Vivaya göre çok ufak. Yarın yeni özellikler geldiğinde yeterli kalırmı bilemiyorum.
Şimdilik SpeedSter alınır, bu sene beklenen AX router'lar geldiğinde ana cihaz olarak SpeedSter ile mesh kurulur.
Bu arada yazılım yüklenmesine engel olan limit 64mb ram hafızası oluyor genel olarak. Flashrom'dan yetmemezlik olmadı henüz. Zaten ağır işlevi olan mesela torrent ya de medya sunucusu gibi özellikler USB olmadığı için kullanılmadığından sorun yaratmayacaktır.
Router olarak fiber altyapılarda kullanan müşterilerimiz mevcut. VPN, trafik sınıflandırma gibi modüllerde aynı anda kullanılabilmektedir.
dubleks kat da kullanıyorum 2 farklı fiber hattı tek modem de kullanmak için aldım. hero4g+ modemi kullanıyorum üst katta daa mesh cihazı hero 4g var toplam 2 keenetic cihaz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
merhabalar, hero 4g+ kullanıyorum çift fiber internet ile + hero 4 de var onu mesh olarak tanımladım. bu ay güncelleme geldi her 2 cihaza da 4g de bişey değişmedi ya da mesh olarak ayarlı ondan da olabilir mi bilmiyorum 4g+ olanına ise eSİM menüsü geldi bu 4g+ ya eSİM nasıl tanımlanır