Modem arayüzünden ekran görüntüsü. Uygulama kullanmadım. Modem markanın arayüzüne nasıl girileceğini internetten bulabilirsin. xDsl istatistikleri bunlar.
Bakır kabloyla geliyor internet. Cat6 ile değiştirsem düzelir mi?
Kesin düzelir diyemem ama büyük ihtimalle hallolur. Binada VDSL kullanan tanıdığınız varsa rica edip onlarınkine de bir bakabilirsiniz durumun altyapı kaynaklı olup olmadığını anlamak için.
Hocam sinyal değerleriniz vdsle göre çok düşük görünüyor. Muhtelemen iç tesisat veya modemsel bir sorun olabilir gibime geliyor. Tabi hattınızın dış ortamdaki kablo durumu saha dolabına uzaklığınızda hızınıza etkende olabilir dilerseniz arıza kaydı açıp ardından kutudan ölçüm isteyebilirsiniz bununla birlikte altyapı sorgusu sağlayarak santral mesafesine göre çözüm isteyebilirsiniz
comnete ilettim onlar ilgileniyor ama telekom ekibi bakmaya gelmiyor santral kutusu evin karşısında kablo yaklaşık 7 ay önce değişti kuzenimde aynı santral kutusundan alıyor ama onunki normal değerlerde alt yapı sorguladığımda adresime hizmet verilmediği yazıyor, nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olurmusunuz?
Hocam bir elektrikçi bir tanıdığınız var ise telefon kutusundan ölçüm aldırabilirsiniz en mantıklısı
Önerin için teşekkürler