Her sene bir bölgeye illa fiber çekiliyor mudur?

quadroxxq

New member
Biz Eylül 2022'de dilekçe verdik.2 Eylül 2022'de sabah sularında caddeden sokağımızdaki rögar kapağına fiber kablolar geçirildi.Dün 3 Şubat 2023 tarihinde Türk Telekom Erişim Planlama Biriminden Görkem Bey ile görüştüm fiber ile ilgili gelişme var mı diye sordum olmayacak dedi ve sonrasında ben bir toplantıya katılıyorum.Yoğunum dedi.Sanırım sonraki çeyrekte veya yıllar sonra görecez fiberi...Resimdeki foto caddeye 2 Eylül 2022'de konulan makara.

Ekli dosyalar

• IMG_20220903_191645.jpg
    IMG_20220903_191645.jpg
    262 KB · Görüntüleme: 12

16mbps

Member
Merhaba, bazı apartmanlara başvuru bile yapılmadan fiber altyapı getiriliyor ancak oturanlar fibere geçmiyorlar. Bizim gibi senelerdir fiber bekleyen yerlere de fiber getirmiyorlar.

Bu sebeple kullanmayacak yerlere fiber gitmesindense btk, cimer, il telekom müdürlüğü, twitter, linkedin kanallarından mesaj ve dilekçe yazarak ptt ile gönderirsen size öncelik verileceğini düşünüyorum.

Sizin başvurunuzun üzerinden ciddi zaman geçmiş, başvuru açmaya devam edebilirsiniz.

16mbps

Member

mafaky

Active member
Burada da bir ikilem var: Acaba "fiber kullanıcısı" olarak sadece FTTB ve FTTC (+Metro Ethernet'ciler) mi kastediliyor. Sanki Telekom bir aralar FTTC kullanıcılarını da "genişbant" kapsamından çıkartıp "fiber" kapsamına almaktaydı diye hatırlıyorum...

quadroxxq

New member
Ha işte dönüşümdür bunun adı,sonda demek istediğin bakırdan Fibere dönüşüm,tüm Türkiye genelinde dönüşüm yapılıyor ama yatırım bazlı yapılıyor bende sabırsızlıkla bekliyorum sokağıma bakıyorum üstelik sıfır bir bina da oturuyorum.Sıfır bir bina neden müstakil evlerinin dibine dikilir ki?Ama belli olmaz belki yarın kavuşurum belki 3 sene sonra kavuşurum.Belli olmaz.Sizlerde öyle...

Forum Fiber KAF Panel