Çözüm İki internet birleştirme yardım

Relogon

New member
Şimdi aklımda bir soru var öncelikle 2 ayrı internet bağlatıp birleştirebiliyoruz bunu biliyorum fakat youtube gibi yükleme yapılması gereken platformlarda tek internet kabul ediyor ip adresi farklılığından dolayı twitch için bu geçerli mi bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim gelelim asıl meselemize şöyle bir durum olsa ttnet kutusunda aynı kart üzerindeki portlara bağlansa 2 hatta yada aynı porta bilmiyorum tam konuya hakim değilim doğal olarak ip adreside aynı olacak bu 2 hattın birleştirdiğimde farklı ip gibi durmayacak böylelikle bu 2 hat birleştiğinde sorunsuz bir şekilde çalışmaz mı beni aydınlatırsanız sevinirim

Rowdy

Active member
Hocam load balance sadece download için faydalı olur ancak bazı servislerde ip çakışmasından kaynaklı olarak hizmetleri kullanmayabilirsiniz, bu bütün platformlar için geçerli onun dışında metro ethernet veya bounding çözümlerine başvurabilirsiniz. Bu biraz tuzlu olacağı için işinizi göreceğinizi sanmıyorum.

Timucin

Moderator
Moderator

Relogon

New member
Derdim 2 interneti birleştirmek değil kesinti olmadan birleşmiş internetin hem uploadını hem downloadını kullanabilmek

Timucin

Moderator
Moderator
Forum Fiber KAF Panel