Soru Kablolu bağlantıda paket hızını alamıyorum

Bu kullanıcı aşağıdaki konu hakkında soru sormaktadır!

caglaryilmaz338

New member
Selamlar Ben çağlar Türktelekom kullanıcısıyım 100mbps lik paket kullanıyorum lakin Kablo ile modeme bağlı olmama rağmen 60 65 Mbps yi geçemiyorum Modem’denmi kaynaklı ?

K

kollukcumer

Guest
Merhabalar Çağlar 100 Mbps internet fiber mı VDSL mi ? Vdsl kullanıyorsanız saha dolabı uzaklık önemli Modem model nedir ?

K

kollukcumer

Guest
İnternet servis sağlayıcıların verdi modemler kötü olabiliyor ve 100 kadar diye yazar tam olarak 100 almayabiliriz Modem kaynaklı olabilir Başka Modem Asus ,Zyxel ,keenetic gibi Daha güçlü modeller almanız sizin için iyi olabilir Ve Başka cihazla test yapalıbiriniz.

Karaormanlı

New member
Selamlar ben de konuya dahil olmak istiyorum sorunuma çözüm bulmak için Çağlar’ın problemi ile benzer bir problem bende de var modeme uzaklığım 30 metre bile değil Türk telekom altyapısını kullanıyorum Türk telekom çalışanları gelip gerekli kontrolleri yaptıkları zaman alt yapının 160 Mb’e kadar desteklediğini ve sistemden kontrollerini yaptıkları zaman benim Port uma 102 Mb internet geldiğini görüyorlar internet sağlayıcısı olarak TurkNet kullanıyorum müşteri hizmetlerini aradığım zaman onlarda 99 Mb internetim modeme giriş yaptığını gördüklerini söylüyorlar fakat ben hiçbir şekilde 45 Mb hızı geçemiyorum modemimi değiştirdim . TP-LINK VX230V, AX1800 modem aldım fakat hızda hiçbir değişme olmadı sorun nerede nasıl çözüm sağlayacağım bilmiyorum destek olabilir misiniz teşekkür ederim

K

kollukcumer

Guest
Moderatörün son düzenlenenleri:
K

kollukcumer

Guest
Vdsl kablo iç Tesisat eski mi ? Modemi keenetic iyi markalardan biri
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden bende Vdsl kullanıyordum cat 6 İç Tesisatı değişik yapmıştım 100 Mbps 90 alıyordum.

umut

New member
binaya gelen saha dolabında değer kaç veriyor acaba ? onu telekom ekiplerine sor onlarda ölçüm cihazı mevcut. birde eğerki yüksek geliyorsa imkanın varsa ya bina içinden yada bina dışından tek parça olacak şekilde kaliteli bir kablo çektir. çünkü bina içindeki kablolarda çok fazla ek oluyor ve bu da değer kaybı demektir.

mertkuskapan

Administrator
Yönetici
Modeminin hat değerlerinin fotoğrafını gönderebilir misin? Bakalım modemin kaç mbps ile buluşuyor. Belki 70 mbps ile buluşuyordur. Modem arayüzünde XDSL istatistiklerini görebilirsin.

Forum Fiber KAF Panel