mahalleme hiç bir şekilde fiber internetin gelmeyecek olması

ben istanbul silivri gümüşyaka mahallesinde oturuyorum. yıllardır hızlı internetimin olması için çabalıyorum, her yere başvuru yaptım ama hiç birinden cevap alamadım . mahallede sadece VDSL hizmeti sunulmakta fakat GÜMÜŞYAKA kesimi biraz yaşlı nüfus yoğunluklu olduğundan dolayı oparatörler 8 mbps yi fiber olarak rahatlıkla yutturuyorlar . artık tam vazgeçtim derken türktelekom aracıyla gezen çalışan abiyle sohbet etmek istedim . sonunda sordum . reis fiber buraya gelecekmi? . kardeşim sen gümüşyakada oturduğun sürece hiç bir zaman fiberi göremezsin dedi . alt yapısı yok dedi . peki bu durumda benim ne yapmam gerekiyor . mert kuşkapan kardeşimiz başvuru yapıyor yolun ortasından fiber çektiriyor . bizim neden olmasın .

mertkuskapan

Administrator
Yönetici
Ticari durum olursa ve büyük bir işletme olursanız evet yüklü maliyet ile fiber çektirebilirsiniz ama paylaşımlı altyapı için operatörler bu yatırımın kolay bir şekilde maliyetinin amorti olmasını ve artı kazanca geçmesini isterler. Bulunduğunuz yerleşkede çok fazla hane ve işyeri yoksa ve tatil beldesindeyseniz bu yatırımı başka noktalara yaparlar.

Yiğit Gençer

Administrator
Yönetici
Forum Fiber KAF Panel