Bir örnek (Gerçek Hayattan Alıntı): Şimdi oturduğum apartman 2016 yılında Nisan ayında x firması tarafından yapılıyor ve ben 2016 yılının Eylül ayında apartmandan şu anda oturduğum daireyi satın alıyorum. 2016 Aralık ayında Türk Telekom bölge müdürlüğüne yazı yazıyoruz ama altyapı talebi olumsuz cevabı alıyoruz. 2017 Haziran ayında aşağıdan evlere fiber kablo çekiliyor ama kuyudan apartmana fiber yok. İki ucuda boşta kalan bir kablo. 2020 yılına kadar bekletiliyoruz.
2020 yılında Şubat ayında Türk Telekom ekipleri geliyor ve kuyu ile apartmanım arasında direkt dikip fiber kabloyu ikinci direğin ucunda bırakıyorlar.
2020 Mayıs ayının sonuna geldiğimizde Türk Telekom ekipleri geliyor ve en sonunda ikinci direğin sonundaki fiber kabloyu apartmana geçirip şu anki FTTH dağıtım kutusunun oraya bırakıyorlar.
Her halde fazla yoruldular, biraz dinlenelim demiş olacaklar ki FTTH dağıtım kutusunu 2020 yılının Aralık ayında gelip en sonunda takıyorlar. Hatta Aralık ayının son haftası
Lakin yine yorulmuş olacaklar ki apartmanımdaki 12 dairenin başvuruya açılması 2021 Ekim ayını buluyor. Sisteme başvurular açılabilir yazmak bu kadar mı zor ya
Bende en sonunda 2021'in Kasım ayında TurkNet ile konuşup bağlantımı yaptırıyorum. Aslında Comnet gibi yüksek hız verse TürkNet'ten ayrılmazdım ama durumlar belli
Lokasyon belirtmeyeceğim ama benim apartmanım için var olan hikaye budur