Bu hizmet sadece kurumsal abonelik ile verilir.
Zamanında çok denemiştim ama olmadı. Bu konu ile TurkNet ile büyük bir ilgi ile konuşmalarımı sürdürmüştüm. Maalesef sadece kurumsal olması lazım. Lakin bu hizmeti şahıs şirketi kurarak alabilirsin
Merhaba,
50 download 50 upload yeter bana .
Hocam konu sahibi oluyor demiş ama başkaları da olmuyor demiş, ben de bilemedim.
Normalde bu hizmeti sadece kurumsal müşterilere yapmaktalar ama belki biliyorsunuzdur ben bi' teknoloji editörüyüm. Yarın TurkNet, Gibirnet, Comnet'i arayıp soracağım.
Evet kurumsal hizmetir. Metro Ethernet. Fakat bireysel abonelerede verebilen firmalar mevcuttur.
Metro Ethernetler asimetrik olamaz. Yani asimetrik olarak kullanamasınız normal tt bireysele verdiği paketlerden bahsettim.
Bu firmalardan sadece birine ulaşabildim. O da alternatif olarak aradığım Türk Telekom idi. O da bireyselde en fazla 1000/50 hız alabileceğini söyledi
Metro ethernet olmuyor o zaman. Kesin asimetrik gpon altyapı olarak sunar dı sana o paket paylaşımlı hat üzerinden.
Telekom olmaz dedi, şu anda TurkNet ve Comnet'i arayacağım.
Sizdemi alıcaksınız?
Benim şirketim var hocam, ben her şekilde bulurum ama hangi tanınan firmadan, ne kadara, ne şekilde alabilirim diye bakıyorum. Hem buraya bilgi vereceğim, hem de en uygun fiyat hangisi bakacağım
Attığım firma haricinden metro hizmeti almam
Soyadınızdan bir şirket mi acaba
Yok hocam