Modem Ftp localde bağlantı sorunu

teknohacker

New member
Evde keenetic omni dsl modem kullaniyorum statik ip ile ftp ulaşıp dısardan modemime takili diske dosyalar yükleyebiliyorum fakat benim sorunum localde dosyalar atmak modeme kablosuz ve kablolu bağlaninca pc ağ kısmından bağlanabiliyorum fakat eve kurduğum mesh sistemim üzerinden bağlaninca pc ağ kısminda gözükmedi kullandığim mesh sistemi modeli TP-link Deco m4 2li mesh sistemi kullaniyorum keenetic modemin wifi kapali arada localde diskime bağlanmak için kablo ile bağlaniyorum bu sorunun çüzumu için bir yol var mı

root

Moderator
Moderator
Evinizde kullandığınız Keenetic DSL modemi ile TP-Link Deco M4 Mesh sistemi arasında bir sorun olabilir. Bu sorunun çözümü için, ilk olarak Keenetic modeminizin kablosuz ağ ayarlarını kontrol etmeniz önerilir. Kablosuz ağınızda "Bridge" modunu kullanıyorsanız, bu modu "Router" moduna değiştirmeniz gerekebilir. Ayrıca, modem ve mesh sistemi arasındaki kanal ve güvenlik ayarlarının uyumlu olmasına da dikkat etmeniz gerekir. Eğer yukarıdakiler deneyerek sorununu çözemezseniz, TP-Link destek ekibine başvurabilirsiniz.

Forum Fiber KAF Panel