Yani 10.000 -10.000 alabilirim İnternet ama Anakartı ve Cat 6 kablo almam lazım gereksiz olur açıkcası ...
MSI B450M-A PRO anakart Gigabit Ethernet hızlarını destekler. Gigabit Ethernet, 1000 Mbps'ye kadar download ve upload hızlarını destekler.
Anakartın hazır üstünde gelen ethernet kartıyla simetrik olarak 1GBPS hız alabilirsiniz. Ekstra hız almak istiyorsanız ayrıca satılan ethernet kartları bulunuyor PCI-E bağlantılı onunla da 1GBPS'in üstüne çıkabilirsiniz. 1GBPS'in üstüne çıkmak için minimum CAT-7 ethernet kablosu kullanmanız gerekiyor ve routerınızın da ve diğer ethernet girişleri de 1GBPS'in üstünde desteklemesi gerekiyor.
Aynı anakart sahibiyim. Bios güncellemeleri sadece donanımdaki yazılımsal hataların yanı sıra yeni işlemciler için destek sunması. bu konuda biosu her zaman güncel tutmakta yarar vardır .Hali hazırdaki 1gbit bağlantı üstünde hız veremez. üzerindeki gigabit realtek ethernet çipine sahip olduğu için.
Bios atmakta yaşlandım artık
Destekler ama sen yinede yap. Yapmasanda destekler ama yazılım her zaman güncel tutulmalıdır. Güncellemeler büyük farklar içerir. Üstelik bir yıl gibi uzun süredan bahsediyorsun.
O sırada 2 yıldır BİOS güncellemeyen ben
Bunu kim söylemiş? Hayatımda bu sözü bir dengesiz bilgisayarcılarda, bir de şimdi sende gördüm
Bazı anakartlarda flash back özelliği olduğu için artık bios atmak korkulu rüya değil ayrıca bios yükleme menüsünde doğrulama yoluyla bios yükleniyor öyle kafana göre rastgele bios atılmaz. Elektrik kesilse bile bazı anakartlarda tekrardan yüklenilmesi için boot edilmesine izin veriyor.
Unutduğum için uzun zaman sonra atamıyorum açıkcası çekiniyorum güncel videoda yok mallesef :/
Ayrıca Freedos ya da Shell üzerinden yapınca korkulmalı. Eski bir anakart kullanmıyorsanız korkmanıza gerek yok ki söylenilen anakart da eski değil.
Hmm...
Açıkcası kendimi şanslı hissediyorum 10.000-10.000 internet dağıtan firmayıda İlk defa görüyorum AtlantisNet Firma ismi Esenyurta faliyet gösteriyor şuanda TürkNete göre biraz daha pahalı ama bakalım MS değerleri çok tatmin edici duruyor