MUĞLA/BODRUM YOKUŞBAŞI MAH ÖZEL FİBER ÇEKTİRMEK

Alkim

New member
Merhabalar Daha önce bu forumda Bodrum da özel hat çektiren bir arkadaşımız ile ilgili konu okumuştum.Ne aşamadadır başarıya ulaştımı hem onu sorgulamak hem de hızlandırılmış bir şekilde nasıl bir yol izleyelim bilgi alma amacı ile açıyorum.

Ev kendi evim yapışık nizam katlı binalardan oluşuyor site değil block şeklinde 6 hane var üst katlar yazlık gerisi oturuyor herkes geçeceğini sanmıyorum benimle birlikte 3 kesin daire diyebiliriz ama para ödemeye gelince tek başımayım.Bu yüzden onlar yok diye düşünsek benim açımdan daha mantıklı.
Binanın hemen 5 metre ilerisinde kaldırımdan TTNET fiber kabloları geçiyor hem The marmara oteline gidiyor hem de sokağın sonunda bulunan siteye gidiyor. (Site içine kadar fiber kablo oradan bakır kablolar ile bir dağıtım söz konusu en azından 1-2 yıl önce öyleydi ).

Kendi evim olduğundan en az 5 + yıl daha oturmayı planladığım için mantık çerçevesinde bir limitim yok. TTNET ile artık gına gelen bir problem sürecindeyim alt yapı rezalet durumda sürekli kopmalar hız sorunları yaşıyorum CRC hataları da bir hayli fazla santralin bildirdiği mesafe 210 m ama gene de gelen kablolarda bir sorun mevcut.Adam bulmadan kesinlikle iş yaptıramıyorum arıza kayıtları sürekli kapatılıyor.Cepten zaten şimdiye kadar alt yapı parası harcamışımdır sonuçta bir hiç. Nasıl bir süreç içine girmeliyim Belediyeden izin filan alınacaksa orası sorun değil tek derdim ttnetin gelip bunu yapması.

Forum Fiber KAF Panel