Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Netinternet’ten Yüksek Hızlı Fiber İnternet Kampanyası
Liste fiyatları zaten Telekom'un yayınladığı standart, kampanya dışı fiyatlar. Bu fiyatlarla Telekom'dan faydalanan acaba kaç zavallı vardır ki??? Bunlardan, 200 Mbps. ve üzerindekilere indirim yapılmış ve o indirimli rakamlar veriliyor. Emsali başka ISS'lerin fiyatlarından hemen hiçbir fark yok ki!...
300 küsur liraya 1000 Mbps verdiklerini pek zannetmiyorum (12 aylık taahhüt ile...); öyle olduğundan emin misiniz? Yukarıdaki linkteki fiyatlara bakar mısınız? 1000 Mbps için 1.899-1.099=800 indirim; ben öyle değerlendirdim. 1.099-800=299 gibi bir durum bence yok. Bence bunu firmanın MH ile yazılı olarak (en azından WA üzerinden) teyid ettiriniz; sonrasında karşınıza 1.099 TL'lik fatura çıkarsa keyfiniz kaçmasın...
Aylık liste fiyatı üzerinden ₺800 sabit indirim diyor ve kampanya şartları 1. madde de Kampanyaya katılan aboneler, 12 ay boyunca aboneliklerini sürdürdükleri sürece indirimden faydalanabilir. diyor
Ben de orada bir algılama yaptıklarını zannediyorum (şüphe ediyorum...). Bu firmanın normalde 12 aylık sabit fiyat garantisi var mıydı? Şimdi "listeden" (daha doğrusu Telekom'un garibanlara uyguladığı fiyattan) 800 lira indirin yaptım ama 12 ay kalırsan demekteler. Siz hoşunuza gittiğinden başka türlü anlıyorsunuz. Dediğim gibi teyid ettiriniz; bundan bir zarar gelmez!!!
Bu firma bu kadar hayırsever mi? Sizin gibi algılayan sadece 1000 kişi olsa ve 1000 Mbps'e saldırsa bile ciddi zarar eder. Üstelik bunların ödeme sistemi nasıol? Kullan-öde mi, peşin ödeme mi?(ben Kullan-Öde sisteminde olduklarını zannediyorum...) Hani diyeceğim firma mali olarak darboğazda ve acil nakit ihtiyacı var. O zaman örneğin Comnet gibi 12 ay peşin ödemeli yani 3.600 TL alırız demeleri gerekirdi!...