ONT güç değerlerinden anlayan var mı ?

Timucin

Moderator
Moderator
Keenetic Hooper ve Sprinter modellerini inceledim lakin ram miktarı düşük. Fiber router alınacaksa tavsiyem minimum 512mb ram olması gerektiğidir ve işlemcisinin de 1GHZ 2 çekirdek üzeri olmasıdır. Bunu keenetic modellerinin arasında sadece Keenetic Titan karşılıyor. Bufferbloat sorunu üst mesajımda da dediğim gibi güçlü router ve yüksek hız ile çözülen bir şey. Türk Telekom'un verdiği ZTE ve Vestel'i şuan kendim kullansam bufferbloat sorununu bende yaşayacağım ama şuan verdikleri router'ı kökten iptal ettiğim için bufferbloat yaşamıyorum. Keenetic Titan'a vereceğiniz parayı linkini bırakacağım iki Asus router arasından birini alın daha iyi sonuç alırsınız. Bu iki seçenek tamamen sizin bütçenize kalmış.

Asus RT-AX57: Amazon Prime üyeliğiniz varsa bu router'ı daha da indirimli bir şekilde almış olursunuz.
1.
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

2.

Asus Tuf Router:
1.

İlla ki Keenetic almak isterseniz linkini bırakıyorum.
1.

Scarface

Member
Titan ilk baktığım modeldi ama 5.000 TL şuan imkansız veremem. Öte yandan diğer modellerde aşağı yukarı ona yakın. Ya da biraz daha bekleyip bütçeyi yükseltip dediğiniz 1-2 model arasında seçim yapmak lazım.

Forum Fiber KAF Panel