Soru Şikayet etsem bir sey degisir mi

Bu kullanıcı aşağıdaki konu hakkında soru sormaktadır!

Gorkem3535

New member
22 Şubat'ta foruma ilk konumu açmıştım. 10 Şubat'tan beri internetimin sistemde görünmesini bekliyordum.

Apartmanımıza FTTH (GPON) altyapı getirildi ve iç kapıya kadar fiber kablo çekildi. Ancak sistemde altyapı onayı bir türlü gelmedi. Bu süre zarfında ne port açıldı ne de başvuru yapılabildi.

Dün Türk Telekom satış temsilcisiyle görüştüm ve 18 aylık 100 Mbps'lik bir paket aldım. İlginç olan şu ki, 3 aydır onaylanmayan altyapı, Türk Telekom’dan abonelik alınca hemen aktif oldu.

Şu an evimde Şubat ayında almak zorunda kaldığım Superbox ve bugün kurulumu yapılan Türk Telekom fiber internet var. İkisini birden ödemek bütçemi zorluyor.

Sizce ne yapmalıyım? Benzer bir durum yaşayan var mı?

mafaky

Active member
Superbox'u size zararı en az olacak şekilde iptal etmeye çalışın ve verilen cihazı da iade ediniz.

Maalesef T.Telekom'da bu tür sıkıntılar var. Yani binanızdaki Fiber Dağıtım Kutusunda fibernet aslında aktif (sinyal olarak var) ama sizden talep gelmedikçe size tahsis edilmiş söz konusu kutudaki portta fibernet sinyali henüz aktif değil. Keşke Superbox almadan önce T.Telekom'u bir arasaydınız veya binanızda olan başka oturanlardan soruştursaydınız.

Gorkem3535

New member
Simdi şöyle anlatayım diğer konularıma da cevap yazmıştınız hatirlamamis olabilirsiniz. Ben özellikle turk telekom almak istememiştim ancak turk telekom temsilcisi bana almazsanız onaylanmaz tarzı bir tavırla konuşmuştu. Apartmandan da alan yok temsilci de satış yapmak için apartmandan en az 3 kişi olmalısınız dedi. Bu yüzden süreç uzayacağı almak zorunda kaldım. Ancak şuan ikisi birlikte bana para olarak fazla geliyor. Turkcel superbox 8000 tl ye kapatabilirsiniz diyor. Ne yapacağımı ben de tam bilmiyorum.

ferhatdurdu

Active member
mevcutta poyraz net fiber internet kullanıyordum geçtiğimiz senelerin başların da aynı eve ikinci fiber internet için başka uygun fiyatlı fiber internet firmalarına başvurdum, ama çoğu başvurumu port beleniyor deyip beklemeye aldılar aradan 1 ay geçti bi ses çıkmadı TTNet firmasını arayıp durumu sordum onlarda hattı bizden almazsan ikinci internet i veremeyiz şeklinde cevap verdiler bende fiyatı yüksek olmada TTNet'ten yeni başvuru yapmıştım başvurum aynı gün onaylanıp ertesi gün ikinci internet kurulumum tamamlanmıştı.
ikinci hattı kullanımım 1seneyi aştı o dönemlerde poyraz net hattımı veganete taşıdım. önümüzdeki ay internet fiyatlarında artış bekleniyor fiyat artışından etkilenmemek için veganet hattımı kapattırırsam 4 portlu ont geri alınır mı.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

süperbox aylık ücreti ne kadar. cep telefonlarında ve her bölgede kullanılıyor mu. dışarda canlı yayın açmak için internet olarak kullanmak istiyorum her bölgede kullanılıyorsa eğer. hattı devir etmek istersen Çekmeköy de oturuyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

şuan evimde kullandığım ttnet 1000/50 fiyatı 819tl ikinci hatım VegaNet (önümüzde ki ay dan sonra fiyat artışı yapılacağı için kapattırmayı düşünüyorum) 24/12 310tl olan hattımı kapattırıp sizin süperbox aylık ücreti uygunsa devir almak isterim. mevcutta keenetic sim katlı modem kullanıyorum modem almayacağım sadece hat deviri ama şartım hat her bölgede çalışırsa eğer çünkü bant genişliği azaltılırsa verim alınmayabilir çünkü

Son düzenleme:

Lauren

New member
Şikayet etmen demek onlarla uğraşabileceğin gücün olması demek, ben sırf saha satış temsilcisinin verdiği paketi değilde TT'nin internet sitesinden paket seçimi yaptığım için portlarım kapatılmıştı. Saha satışcı arkadaşı aradığımda da bana işiniz düşer demişti. Öyle şikayet edince falan müşterinin haklı çıktığı bir ülkede yaşamıyoruz maalesef, burası Amerika değil.

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Son mesajlarımı okuyabilirsin.

mafaky

Active member
2. hattınızı kapatırsanız normal kurallar gereği sizden o 4 portlu ONT'nin geri alınıp yerine standart ONT verilmesi söz konusu. Ama öyle yapılan yervar, yapılmayan da...

Forum Fiber KAF Panel