noblesseraii
New member
merhaba oturdugum sokakta benim evim hariç herkesin fiber altyapısı var benim yok bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim bende evime fiber altyapı istiyorum
bina deil müstakil evler yan yana bir tek benim oturdugum evde gözükmüyor
evin yanında telekom direği varmı ?
evet var
telekomla gireceğin sağlam bir münakaşa sonucu o direğe fiber kutusu yaptırabilirsin. direğe fiber panosu yapılında çelik halatlı fiber kablo ile eve çekilmesi lazım. ben bağlantı yaptım öyle 2 3 yere direkten.
şikayet kaydı olusturdum hafta içide bölge müdürlüğüne gideceğim yaparlar diye düşünüyorum tek bende yok cünkğ
sen talepde bulun yine. yazılı olarak da. eğer bir sen kaldıysan o çevrede eski bakır yapıyı sökmek için yine gelip fiber panosu takabilirler.
cok ilginc bir durum cidden yaşadığım anlam veremiyorum bende
Bizim olduğumuz bölgede telekom müstakil kesime direklere kutu koyuyor.
Telekom'un direklere harici mekan OFDK koyarak havai hat olarak Fibernet uygulamasını ben de biliyorum ama söz konusu olan sokaktaki durum acaba tam olarak nedir? Sokaktaki diğer evlere havai hat olarak kablo çekilmişse bu forumdaşın başı kel mi ki onun binaya çekilmemiş?
Büyük ihtimalle diğer binalara pano koyulmuş. Bu telekomun projelendirmesini nasıl yapıyorlar anlamıyorum. Dün OBK çekimine gittim olmadık yere pano çıkmışlar.