Normalde sizin bir ayar yapmanıza gerek yok. Arıza kaydı açın kontrol edilsin, sizlik bi durum yoksa ücretsiz değişim yaparlar.
Başka forumlarda arayanlar deneyimlerini yazmışlar, "5 ghz kullanmayın 2.4 ghz kullanın" gibisinden çözüm niteliği olmayan cevaplar belirtilmiş. Modemin bence paneli de sıkıntılı, varsayılan ayarlarda 2.4 ghz ve 5 ghz gibi bir wifi ayrımı yok, bağlandığınız zaman sizi kendisi ikisinden birine bağlıyor. 2.4 ghz'in ismini değiştirmek istediğinizde 5 ghz de değişiyor yani, bu nedenle ikinci bir 5 ghz hattı eklemeniz gerekiyor panelde ve 2.4'e bağımlı olanı da silemiyorsunuz. Önceki wifi 5 modemimde bu şekilde değildi, ikisi bağımsızdı.
Müşteri hizmetlerine modemin yazılımını güncellemesini isteyin, güncel sürümde otomatik 2 kanal oluyor artık.
Sıkıntılı bir modem açıkcası 5ghz bağlanırkende problem oluyor. Zte ile değiştirmeyi istettim inşallah olur.
Bilgim yok açıkçası fakat ayarlanacagini sanmıyorum Superonline biraz katı davranıyor fakat modem süper wifi gucu olsun performansı olsun ( ama şöyle bir sey var bu modelden 2 tür var x6 ile biteni iyi ama x10 biraz wifi kapsama alani düşük gibi geldi bana)