Superonline LOL Ping Sorunu

crycasher2

New member
internetim superonline tekirdag suleymanpasada yasiyorum league of legends tr serverinde 15 ping aliyorum fiber gpon kullaniyorum bu ping degeri cok yuksek hem yakinim hem fiber var sizde tekirdagda yasiyorsaniz paylasabilirmisiniz lolde kac ping aldiginizi

Timucin

Moderator
Moderator
Dostum ben İstanbul'un göbeğinde oturuyorum Türk Telekom altyapısı kullanıyorum. Türk telekom'un altyapısını kullanıyor Riot games. Ben Türk Telekomdan hizmet alıyorum aynı zamanda oyun içinde 9-10ms alıyorum. CMD üzerinden yaptığım testte 3ms çıkıyor.

Timucin

Moderator
Moderator
Dostum, benim lol server'ı ile evimin arasındaki mesafe 20-30km civarı. Benimle aynı mahallede oturan arkadaşımda Türksat Kablonet'in Docsis altyapısı var o LoL'de 17-18ms alıyor. Senin ping değerlerin iyi. Ping olayı tamamen senin lokasyonuna bağlı. Comnet'e geçsen İstanbul'a bağlanacaksın sürekli bir yere çıkmak için o da senin ping süreni arttıracak. Ben İstanbul Avrupa yakasındayım, LoL server'ı Ümraniye'de Asya yakasında. LoL'den 3-4ms alacağını hiç düşünme o imkansız. Dibine olsan bile minimum 7ms alıyorsun. Riot Direct sistemi tam aktif değil TR sunucusunda.

Forum Fiber KAF Panel