Oldukça iyi. Tam Optimum değerlerinde. Hiçbir sorun yok. Hatta biraz fazla kaliteli iş çıkarılmış denebilir.
Keşke bizler de alabilsek.
Arayüze nasıl eriştiniz?
FO kablo takılı olmadan
Arayüzü gördüm bir siteden. Çok boşmuş. Ben de seçenekler falan var sanıyordum
Birşey yok. Gerekli olan AUTH bilgilerine erişirsin birde bu çeşit değer bilgilerine.
Kemal Beyin dediğine katılıyorum. Fiberde değerlere dikkat etmenize gerek yoktur. Alıcı verici cihaz gücüne göre istenilen devre kurulabilir.
hocam fiberde modeme kaç Gigabit geldiğine bakabiliyor muyuz. Turkcell ekibi şuanda max 200Mbps verebiliriz daha yüksek hızlar için ilerleyen aylarda altyapı güçlendirmesi olacak demişti de
Fiber teknolojisinde eve gelen kablonun 10gigabit bile taşıyabilir. Ucu bucağı tam bulunamadı.
Nokia G-240G-C model ONT'ye girilmiyor Auth ışığı yanmasına rağmen
O cihaz zaten mezarlık. DHCP havuzu değiştiremiyordun en son. ONT bilgiside sınırlı bişiler gösteriyor idi sanki.

Denedim bağlantıyı reddediyor. IP'sini buldum. iMac üzerinden denedim olmadı windowstan denedim o da olmadı.
Bağlantı sırasında FO kablosu takılı olmayacak ve statik olarak IP tanımlaması yapmalısın. Yine ulaşamıyorsan engellenmiştir.
Pon kablosunu çıkarmadan denemeye çalıştım evet. Çıkarıp cihazı kapatıp tekrar açıp öyle erişmeye çalışayım o zaman.