Sürekli Mavi ekran hatası

G3CE

New member
herkese merhaba,2 haftadır mavi ekran hatası alıyorum,2 hafta önce bilgisayarda işle uğraşırken anlık dondu/kastı sonra mavi ekran hatası verdi 7-8 defa açıldı mavi ekran verdi sonra windows doğru yüklenemedi gibi görünüyor dedi ordan gelişmiş seçenekler e girdim ordan güvenli modda açmayı denedim açıldı cmd den sistem dosyalarını felan konrol ettim ama bişey çıkmadı ben de sıfırladım yine olmadı format ta çözmedi şuan pc yi güvenli modda açabiliyorum mümkünse miniDump dosyaların dan anlıyan biri bakabilirmi...
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Timucin

Moderator
Moderator
Windows'un kurulu olduğu disk HDD mi yoksa SSD mi? Bilgisayarında HDD var mı? HDD varsa kafasında problem vardır o da mavi ekran veriyordur. SSD'de ömrünü tamamladıysan ya da kontrolcüsü bozulduysa onda da geçerli. SSD'nin ömrünü elektrik kesintileri çabuk yıpratır. UPS varsa SSD'den değildir sorun. HDD için aynı şey geçerli değil. Eğer format atıp düzelmediyse donanımında sorun vardır. Hangi hatayı alıyordun? SSD'de sorun yok diyelim ikinci problem yaratan donanım Ram'lerdir. Mavi ekran aldığında sol köşede hatanın nedeni yazar. Onun fotoğrafını net çekip atarsan sevinirim. Mavi ekran çok sebepten oluyor.
Atmış olduğun mini dump dosyasını kimsenin incelemeyeceğini düşünüyorum. Onun için ayrı bir araç gerekiyor.

Forum Fiber KAF Panel