TP-Link Archer AX80 Hakkında

soundeluxe

New member
Arkadaşlar merhabalar. Superonline Fiber kullanıyorum, 1Gbit olmasına rağmen maalesef berbat ötesi bir internete sahibim. Şu an elimde ZTE ZXHN H3600P v9 model modem var ve başlıktaki bu modemi almayı düşünüyorum. "TP-Link Archer AX80"

Şayet Superonline PPP bilgilerine ulaşabilirsem bu modem ile kullanabilirmiyim? Ayrıca bana nasıl bir artısı olacaktır? Örneğin VPN kullanabilir miyim? Malum Superonline'da inanılmaz bir sansür uygulaması mevcut.

Önerilerinizi ve bilgilendirmelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

EFI Shell

Active member
Almadan önce, hiç 2.4 ve 5 ghz bantlarını ayırmayı denediniz mi? Birde elinizdeki cihazlar neler? Dizüstü bilgisayar var ise wifi kartının modeli nedir mesela? Telefonunuzun modeli nedir?

soundeluxe

New member
Merhabalar, cevabınız için teşekkür ediyorum. Evet 2.4 ve 5 Ghz ayırdım fakat maalesef performansını hiç beğenmedim. Dizüstü bilgisayar kullanıyorum, Intel AX wifi kartı mevcut, hız testleri güzel fakat yine de çok ağır. Cep telefonu iPhone 14 ve Samsung S23 mevcut.

Dediğim gibi bu modemi alınca bana bir artısı olacakmıdır? Fikirleriniz nedir acaba? Ayrıca PPP bilgilerini alınca sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim sizce?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Çok Teşekkürler. Deneyeceğim.

Forum Fiber KAF Panel