Truenas hakkında yardımcı olabilecek varmı?

omerzctn

New member
Öncelikle herkese merhaba evde denemek için eski dual core işlemcili bir bilgisayarı truenas scale kurdum aynı agda erişmemde sıkıntı yok
uzak baglantı için zerotier diye bir siteden baglantı ayarladım sabit ip olmadan telefonumdan uzaktan erişebiliyorum onda sıkıntı yok ama baska bir bilgisayar üzerinden deniyorum ag ekleden zerotierde verilen ip üzerin dosyalara erişemiyorum ama treunasa erişebiliyorum bunun hakkında yardımcı olabilecek biri varmı veya herhangi bir yazı video falan varmı

mertkuskapan

Administrator
Yönetici
Bilgisayarınızdaki antivirüs veya firewall uygulamaları bunu yasaklıyor olabilir. zerotier yerine keenetic router varsa onun vpn networkünü kullanıp daha temiz bağlantı sağlayabilirsin

aynı bilgisayar local ağdayken erişebiliyor mu?

omerzctn

New member
aynı ağda ulaşabiliyorum sorun yok ama uzak ağda laptopda denedim farklı internet ve zerotier üzerinden ulaştım ama giriş için kullanıcı degişmiyor direk ağ bağlantılarında görünüyor ordan erişiliyor yarın dükkandaki pcden deniyicem bakalım
malesef keenetic router malesef yok
birde antivirüs programı kullanmıyorum firewall dedigin sanırsam güvenlik duvarı onu bakmadım hiç

Forum Fiber KAF Panel