(TT) Fiber/Vdsl altyapısı ve paket değişikliği

drcarbon

New member
Merhabalar, 1 ay içerisinde mahallemize Türk Telekom tarafından beyaz bir kutu takıldı internet hızım 6Mbps iken 10 oldu, paketimiz ise 12Mbps hızına kadar (ADSL),
birçok siteden altyapı sorgulaması yaptım ve altyapımızın vdsl + 85 mbps hızına kadar çıkabildiğini öğrendim, Türk Telekom sitesine girip paket değişikliği istediğimde sadece bir seçenek var o da 16 mbps hızına kadar olan internet, ben bu durumu nasıl düzeltebilirim ya da ne yapabilirim çünkü altyapı 85 e kadar destekli (ev ve trafo arası 100 metre, trafoya kadar fiber optik, trafodan eve bakır kablo) aşağıdaki resimde bulunan modemi kullanıyorum sorun modemde ise değiştirebilirim? 1606231084981187722173696830119.jpgfdf.png

Steknik

New member
Bendede aynı Sorun vardı Ben TTneti değiştirdim türknete geçtim Ki tavsiyemdir Şuan yapa bileceğin en güzel olay yapının fotoğrafını ve bağlantı türünü türknete bildirmek yada TTnete devam edeceksen müşteri hizmetlerine kayıt açtırmak ve bildirimde bulunmak onlar otomatik olarak yapıyor

Steknik

New member
En ucuzu Hangisi ise onu ödersin örnek ben 1 ay kullanmıştım kalan ayları değil kullandığımı ödedim ama şöyle olsaydı bitimine 2 ay kalmış olsaydı kalan 2 ayı öderdim o yüzden sormanı öneririm Şuan emin olmamakla beraber 450 tlye kadar olanı Türknet faturadan düşerek yardımcı oluyor sanırım rekmalşmda öyleydi en azından

Forum Fiber KAF Panel